Nuffnang

Thursday, June 3, 2010

Aksesori

Hye… 

Pada mana-mana B2B yang masih mencari-cari aksesori yang sesuai, especially tiara (pada sesiapa yang nak guna la kan), boleh la tengok kat link http://accessoriespengantin.blogspot.com/
Saye, hermmm xpakai tiara kot. Majlis bersanding nanti pakai songket, so tiara NO NO NO NOT HERE! Masa nikah plak, hermmm disebabkan saye belum decide nak pakai tudung ataupun tidak, so saye hold dulu aksesori yang nak letak kat kepala nie… hehehe Boleh tak saye nak cakap, “takper… lambat lagi majlis saye”…


p/s: tak de mood. Sebab en b outstation 4 hari! 4 hari hoke! Walaupun sebelum nie die penah pegi lagi lama, tapi masalahnyer kali nie saye rase lain sket…maybe sebab die dah jadi tunang saye and bakal suami saye kot… huhuhu Minta2 la die nak pegi SP hari Jumaat. ala b… bleh la kite jenjalan skali… nanti saye cerita kisah saye yang hampir accident dengan lori pagi tadi masa nak sampai ofis dah. Kalau x, memang dalam hospital dah skang...

3 comments:

Xora said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ElyaElmo said...

hi reen...
elya pun mcm teringin jee nk pakai tiara...
pakai tiara masa e-day ok tak??hik3

Reen Tart Nenas said...

xora: lupa nak cite kat ko kisah tragis aku. kalo tak, ko dh melawat aku kat hospital dh. lori mengong!

elya: boleh jer... :) yg penting sesuai... test dulu tau! hehehe

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...