Nuffnang

Thursday, November 8, 2012

Bila Masih Bukan Rezeki ku

Langit menangis lagi, seperti menangis hati ku.





...

11 comments:

Anonymous said...

adakah pasal anugerah yang satu tu? kalau ye, kita berkongsi kapal lah...saya dah dua taun 7 bulan blum ada lagi..reen jgn stress2 ye...Allah dah aturkan yang terbaik untuk kita..hanya orang yang melaluinya akan faham..sabarlah banyak2

aNis LeMoN aBu said...

kebetulan..

mari nangis sama-sama hari ni. :)

and be happier tomorrow!~ :D

4feet8 said...

sabar ya ryn.

ieza said...

Sabar reen, just selected people je yang merasa dugaan ni...insyaAllah 'dia' akan makbulkan doa2 kita bile tibe waktunye aminnnnnnn.... Jgn sdih2 k dear :)

Reen Tart Nenas said...

Anonymous : :( sama la kite. thanks yer

anis: :( tak sangka wpun dh dpt agak :(

4feet8: thanks :(

ieza: ntah la ieza. kdg2 terfikir kenapa saye? sedih sgt bulan ni. xtau la :(

ieza said...

Hehe kbetulan la kite reen, slalu gak sdih bile tgk org lain... Mcm rase unfair sgt, apelah salah kte kan... Tp kte kena kuat smangat n don't loose hope... Kte doa same2 k, insyaAllah 1 hari nnt turn kite plak aminnnnn :)

Hazz Nieza said...

sabar ye Reen. pasti ada hikmah diseblknya..

Mila Ahmad said...

sabar ye reen. mila pun teringin sgt tapi baru 5 bulan kahwin. kawan-kawan selalu cakap mereka bercinta dah lama bila kahwin terus dapat anak mungkin anak tu penguat lagi kasih sayang bagi cinta mereka. kalau yang kita ni masih belum ada cahaya mata mungkin tuhan nak kita suami isteri memupuk kasih syg lagi sebelum ada cahaya mata... Sabar ye !:)

Reen Tart Nenas said...

ieza: iya. insyallah xcuba utk putus harapan.kena terus usaha

hazz nieza: thanks a lot :)

mila Ahmad: ada benarnyer :) thanks ya

Una said...

kita berkongsi rasa bulan ni...igt ada rezeki bulan ni..tup2 berdarah juga...sama2 la kita berdoa, jgn putus doa dan sebaik-baik perancangan adalah dari Allah S.W.T.

Anonymous said...

sabar dan terus sabar....penantian sy setelah hampir 2 tahun....Allah Maha Besar....

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...