Nuffnang

Sunday, February 17, 2013

I'm Off

Hi

Lama nya tak update!!! 
Hah, I'm off to Penang this afternoon. Gonna miss my B for three days.
Gigih I amik jugak flight balik malam2 hoke punya la taknak tinggal umah lama. 
Ok. Nak buat macam mana. Dah memang only 2 of us aje dekat rumah. So bila sorang takde, mula la sorang lagi  mati kutu. Selalu die yang tinggalkan kite, tapi bila kite nak tinggalkan die, hah macam2 bende plak nak kena settlekan dulu kan :) That is the price of being a wife :) 

Kami ada buat minor reno project sket kat rumah. Sket aje. Just tukar tingkap nakoh dapur tu kepada sliding dan juga wiring kat dapur dan juga meja makan. Haihhh. Ye lah kita hanya merancangkan. Timing lari sebab indon yang kena pasang tingkap buat keje separuh jalan. Patut siapkan satu hari je, tapi byk melepak dari buat keje. Hah memang sakit hati la. Hah. Ok ok spoil mood sudah. So rumah I penuh debu dan debu. Haishhh. Timing tak kena. Kalau boleh suruh robot siapkan, upah robot aje :)


Ok la. Bye

1 comment:

Cik Hazz said...

Dah balik? Kitorg pergi bfore CNY hrtu. For 2 nite, so tak sempat nak merayap sgt. heee.. Nanti share lah story mory kat sane Reen. :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...