Nuffnang

Friday, May 17, 2013

Bali, Kami Datang Ni

Hi

Bersawang!
Dah start masuk ofis. So sibuk sket. Hahaha tapi masa duduk kat rumah pun sibuk jugak :)

Anyway, kami ke Bali dari 9 Mei - 12 Mei 2013. Best! Tiket dah beli awal2 masa dalam bulan 2. Akhirnya, tercapai juga hasrat nak ke sana. Ye lah. Masa honeymoon dulu tak kecukupan keduitan nak pegi tempat best2 ni, jadi baru sekarang merasa. We will definitely come again to Bali. Lepas ni untuk relaxing aje. Kumpul duit sket boleh stay kat Ubud.

Nanti saye kongsi entri penuh tentang perjalanan kami. Nak recommend juga Pak Supir kami yang baik hati :)

Till then...

Ini Gambar diambil masa hari Ke-2.
Tanah Lot. Tengok sunset kat sini :)










time ni la jerawat nak tumbuh kat hidung hahaha 



Reen

4 comments:

Nina Aman said...

reen...sape2 yg dah gi bali sure nk gi lagi...tp nina x pnh gi lg...ingt someday nk gi jugak la...romantik kan?

Mila Ahmad said...

cepat2 update tau...

Cik Hazz said...

Ok. Tunggu u update. Tak pernah sampai Bali lg. hee.. ;)

Putri Qaseh said...

Bestnye g Bali xde kesempatan lagi nk gi..Btw, Reen glowingnye kulit sekarang.. :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...