Nuffnang

Thursday, January 12, 2012

Majlis Ezlynn - Skirt ko ngape?

Sumber: Oh Bulan



Dan... aku (ok kata nama aku lebih baik), dah kenapa ko kawen nak pakai skirt gini bagai? Kenapa? Adoiiii.
Kot yer nak buat style omputeh, tak yah la pakai skirt pendek. Kate yang kawen Prince William tu pun aku nengok, labuh jer dress die.

Serius, sekali tengok dah tau, ko ikut konsep si Memey tu!


p/s: dari suka, terus tak suka

8 comments:

Cik NeyNa said...

ingatkan majlis ezlyn better then memey sebab katanya ngan yaasin bagai..tetiba macam nih plak..kalau dah alang-alang macam nih..cantek lagi si memey...yang heran nape yang laki beriyer2 tutup..dua tiga lapis baju..tapi perempuan..adoiii..beriyer2 kalau boleh nak bukak semua..

CikPuan Fara said...

Hi reen! lama xsinggah blog u.. :)

sama pesen cam wedding sponser memey.. pantin n bridemaids pakai skirt pendek.. dun like!

tiramisu said...

akibat sponsor jugak agaknye....

thezaila said...

veil lagi labuh dari skirt.. mcm mana..???
ish ish ish

Reen Tart Nenas said...

all: itu la pasal. memang sgt terkejut hoke sbb masa nikah mmg sopan ayu gitu. baru perasan rupanyer majlis tajaan rafflesia. habes kek ko bagai nak letak nama penaja. tolong la wey, kot nak penaja, boleh tak ko cari org melayu yg islam. nie ape kesss pakai skirt pendek bagai. majlis kawen kot! rasa malu dah hilang kot. so pathetic!

Khalisa Ridzuan said...

sponsor dia si rafflesia tu pn suka benorrrr suh pakai skirt pendek.takde kelainan lgsg..samaje dgn memey pye skirt. i pun menyampah tgk..kate middleton pn pakai labuh kot...hahaha

Xora said...

reen, nasib baik la ko yg artis suam2 kuku ni pun, tak teringin nak amik tajaan reflesia. kalau tak, harus la aku n laling kena pakai skirt kat majlis hengkau.

erm.. daripada reflesia buat tajaan majlis, baik diorang invest gi improve website diorang yg cam projek tadik tu.

choclairissa @ intan marliana said...

haiyo kalo sponsor pun..ngapain tak rejek je..nanti orang akan question..ni wedding orang islam ke kristian ni?

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...