Nuffnang

Monday, January 7, 2013

Weekend yang Hangat


Hi Hi Hi 

Macam mana weekend korang? :) Saye? Of course balik Temerlove (bak kata Ixa). Seperti biasa makanan adalah heaven. Kalau la Temerlove tu setengah jam je, rasanya hari-hari balik. Jadi punah la diet. Kali ni balik belajar resipi baru. Hahaha apa die? Cara-cara membuat Nescafe Tarik yang sedap. Hah, sungguh makkk failed hoke buat air yang berasaskan susu. Penah ku cubain masa awal kawen, tapi hampeh tak sedap. Sejak itu ku serikkk. Disebabkan husband adalah peminat tegar Teh Tarik, jadi cita-cita 2013 adalah membuat Teh Tarik sendirik! Baikkan makk :) 

Seperti biasa, dengan bebelan manja Mama, berjaya ku buat air Nescafe Tarik yang menepati piawaian. Hahaha kite mulakan dengan Nescafe pasal itu minuman feveret makk. Jadi, hah balik nanti boleh la di try kepada Teh pula :)

Gambar? Tak payah la. Takat air. Apedehal tak penah tengok? Hahaha 

Ok la. Jumpa lagi nanti. 


Nota: Rasanya harus kembali ke gym sebab ku semakin selesa dengan rejim pemakanan yang membahayakan. Karbo semua makk makan hoke. Not good not good. 


Bai!

Owh ya, jangan lupa like FB makk yer: The Pippin Closet 

Cakap aje kawan blog, nanti kita kasik kurang :) 




Daa...

 


2 comments:

Balkidz Hunny said...

benci tau semua saiz kecik baju kau.
matilah aku nak kurus balik cam dulu mane boleh, rejim pemakanan aku lagi dasatttt!

Xora said...

siapa Ixa yang panggil Temerloh tu Temerlove?? Diva ke dia tu?? kalau baget retis baru nak naik, tangkap gambar tepi kolam, basah-basah, suruh dia berguru dengan aku dulu.. hahah

reen, azam kita belajar buat teh tarik adalah sama. aku dah la tak minum teh, tapi D suka sgt la teh tarik. So apa kata ko belajar dulu, dah pandai ko ajar aku.

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...