Nuffnang

Tuesday, April 9, 2013

Restoran Pak Putra Cheese Naan Terbaekkk

As salam.

Food again? Hahaha

Ok, masa ni trip kami ke Melaka. Saja jalan-jalan cari makan. Serius. Memang banyak makan untuk trip Melaka masa tu. Since most of the pictures are in my handphone, so entri kali ni kite cerita pasal Restoran Pak Putra dulu la. Ini jer gambar yang sempat di transfer ke laptop :)

Anyway, trip mencari makan di Melaka ni saye minta bantuan kawan yang asal dari Melaka untuk suggest tempat-tempat makan wajib pegi. Selain itu, ada selingan-selingan yang kami cari sendiri based on experience sendiri pergi Melaka.

Hari pertama we olls sampai, malam tu terus makan Cheese Naan yang amat lazat sekali kat Restoran Pak Putra. Rasanya memang semua orang Pakistan kot sebab amik order pun cakap omputeh. Dia tak berapa nak pehe org kecek Melayu ni :) Ayam Tandoori dia pun sedap. Serius sedap tak tipu. Kalau korang pegi Melaka, sila la pergi makan Cheese Naan ni. Rasanya tak sama macam kat kedai mamak kat area Klang Valley ni. Restoran ni betul-betul kat Bandar Melaka la. Taman Laksamana camtu la kot address dia. Nanti korang google je la. Takde GPS pun senang nak cari kedai ni. Jangan taktau, mat saleh pun ramai makan kat sini :)


And of course, ai order 2 set, just for me :p




Bai

Reen

5 comments:

Nadia Hamdan said...

The best roti naan & tandoori in Melaka. You should try their spinach and butter chicken too. Yums. Exact location is at Taman Kota Laksamana, near Asam Pedas Claypot or just drive further up from Casa Del Rio Hotel.

Wan Afzan said...

terliur pulak....

Reen Tart Nenas said...

Nadia Hamdan: owh i would definitely try the spinach for our next trip. Thanks Nadia!

Wan Afzan: memang sedap! melted habes cheesenyerrrr :)

fika79 said...

waah sedapnya..tetiba rasa nak p melaka makan.

Reen Tart Nenas said...

fika79: pegi la. sedappp hoke :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...