Nuffnang

Wednesday, March 28, 2012

Awal + Scha - Gossip Artis di hari Rabu

Korang dah baca nie?


Awal Tidak Benarkan Scha Peluk Lelaki Lepas Kahwin

kredit to : Kaki Bising 


memang bagus. tapi rasa macam, herm belum kawen dah macam2 yer. to be at home before 12 pm? herm, artis kot, kalau keje tu memang habis lewat malam, apa akan jadi? 

agreed. isteri hak suami. tapi suami juga harus praktikal, kena tengok bidang tugas isteri. 
saye lebih setuju kalau Scha tak perlu berlakon lagi :) insyallah, apa yang Awal inginkan tu, mesti dapat dipatuhi oleh Scha. Isteri pun kerja untuk membantu suami, iye tak? 

semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat.


note: eih, saye bukan kata apa yg Awal syaratkan tu tak bagus, tapi in real life, you should communicate among each other dulu. takde la sentap Scha nak menjawab kat press, iye tak? 

i love my husband :) 


4 comments:

oshinz said...

hmmm tapi betul juga syarat tu. mungkin awal pun kena juga ikut syarat yang die buat kat scha tu. baru fair.

aTy _faRed~ said...

sokong..!!! kalau belum kawen dah letak syarat itu dan ini..meamng sentap gak..melainkan si bakal isteri rela..:) risau sebelum kawen jer rela..lepas kawen jadi isu sampai ley bercerai berai..:)

Xora said...

aku setuju bab suami isteri kena tidur berdua dalam apa juga keadaan *

kalau aku jawab ikut standard jawapan di Beautiful Nara, aku cakap "peluk aje?? Tutup aurat skali la bro.."

tapi siapalah aku.

Reen Tart Nenas said...

dua2 baru betul kan? :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...