Nuffnang

Monday, April 9, 2012

ABPH: Yang Buruk Yang Cantik


Tetiba rasa macam nak jadi Puan Murai. Tengok ABPH? Mesti korang tengok kan. Jangan jadi hipokrit macam sesetengah orang "Ai tak layan Retis2 nie". Tapi dalam diam-diam, cari sumber di Google. Hehehe 

Dalam membrowse gambar retis-retis Malaysia semalam, haishhh terjumpa gambar siAdira nie. Serius, baju ko tak lawa kot. Rasa macam pakai t-shirt, tapi letak ropol-ropol. Adoiii pasti la ada akan cakap, "ala Reen, ko bukan tau fesyen". Memang tak tahu, tapi dari pandangan mata ku yang ku kira normal ini, kamu sungguh pelik adira. 


The worst - Selain dari Didie Alias yang taktau la kenapa jadik gitu. 

1. Make Up - Out. suka make up cam orang tak mandi. 
    Dress - also not cantek at alll. 

Sumber: Abg Nara 

2. Nak amik gambar Didie jer actually 

Lawa kaler ko pilih Didie, tapi design. herm out. Tak perlu jadi Lady Gaga Malaysia. Sah2 Lady Gaga tu suara sedap la jugak boleh nyanyi. Ko? Ko? Ada? 


Najwa - hermmm. Siapa boleh jadi perunding imej beliau?




Yang Cun + Yang Ok 
1. Ziana Zain forever - Suara mantap, body maintain biarpun anak 4. 
2. Liyana Jasmay - ok la. not seksi. so ok pada saye. sweet. 
3. Tasha Shila - herm - no komen. Mesti undi sendiri sebab tu menang.
4. Natasha - kurus sangat kot. Tapi suka Turban itu. Baju, cantek juga. 




Design yang boring 
1. Shila Amzah - macam design dulu-dulu jer jenis kembang bawah. Borink. Plus, baju yang ketat membuatkan Shila nampak lebih mok mok. 




Last but not least. Tetap maintain cun. 




Nota: Rasanya ramai artis semalam menjadian Cik Ta sebagai idola. Pasal mataku macam tak boleh nak fokus kat bahagian badan yang lain, selain dari ooopsss. Termasuk Tok Ti. adoiii pengsan makkk. 

Kilang Dutch Lady??? 

Sumber: BlogAmmar


Lain-lain? Dah. Pegi bukak Oh Bulan. Beautifulnara. RotiKaya. Murai - eih aku suka baca gossip retisss rupanyer. Semua ada :p

9 comments:

Liyaa Mf said...

Okeyyy! Bab kilang Dutch Lady tu memang setuju. Err ikut nafsu banyak je nak kutuk psl kilang ni tapi takpe lah. Kawal je la nafsu ni. Hehe

farahfatihah said...

hahaha xmenahan baca ekekek dah mcm terseksa tgk shila tu nek tangga sbb baju ketat kan

Reen Tart Nenas said...

keh keh jangan kutuk lebih2. hahaha nie lepaskan bara di hati jer nie :p

Syima Syaz said...

ramai yg komen pasal montot artis.skrg trend kot.ada yg nampak mcm pakai pad je kat montot tu....

CikPuan Fara said...

hahaha adoi reen. kelas ko! ayat leh lawan reporter heheh.

*suka bab tasha shila undi sendiri tu. opss ;)

mummy adam said...

kembar aku suke baju maya karin! simple and sgt lawa. (ye lah tuan punye badan dah lawa kan) hehe. dengan fazura!!!baju die+make up mmg currrlllasss :p

miszatie said...

hahaha tb2 atie pun stuju..tp haipp x bek ngata org..simpan dalam hati n istighfar jeww..huk3..:D

Xora said...

spt komen yg aku tulis kt status ko, self esteem aku mencanak naik tgk anak-anak dara retis embam.

thezaila said...

bahahah suka pasal kilang dutch lady..
mak ni pun dah mcm milking cow kekdah nya.. nangis cik Ta tgk i.. eh...?

hahaha

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...