Nuffnang

Tuesday, April 17, 2012

Belated Birthday

3 March 2012 

Birthday saye yang ke-2*. Umur meningkat - tanda kematangan.

Maaf la. Sebulan lewat post ini. Tapi mahu post juga sebagai kenang-kenangan untuk diri sendiri.
Ia susulan dari post ini. 

En Suami belanja di The Gardens, Alamanda. 
Food? Not bad. Saye suka jus kat situ. Sedap. Makanan also sedap.
I Love You B :) 

saye bahagia, sbb tu tembam 




Kawan-kawan belanja kat Chilli's, KLCC. Hampir setahun kot tak jejak KLCC nie. 
Surprise Birthday (sangat la surprisenyer) untuk saye dan Wan - Happy Birthday Wan! Yeayyy, Xora takde :p :p :p 


Thanks Ladies. Baju: Thepoplook

Kek Sedap by Bijoux


Starter - Gemokkk


Lambakan Makanan Kasi Pengsan 

Thanks a million! 



Nota: Seronok bila dapat Ladies Day Out. Rasa Bujang. Tapi kahwin juga menyeronokan. Cuma bila ada masa, ruang dan peluang bersama kawan-kawan perempuan juga best. Dah kahwin, tak semestinya tak boleh keluar kan? Yang penting suami izinkan, dan tak lupa diri yer!

9 comments:

CikPuan Fara said...

betul tu reen.. kkdg best gak lepak dgn member2 pompuan. terasa diri muda remaja gitu hihiks ;p

Wani said...

Happy belated birthday Reen yang cantik :D

Reen Tart Nenas said...

cikpuanfara: tau xpe. bergosippp la paling seronok. hehehe

wani: thanks wani yang cantik juge

LisaLisut said...

happy bday Reen :)
cun! :)

miszatie said...

lepak dengan member perempuan lg best!..encik tunang atie pun lagi ske..selamat kate dia..hik3

Xora said...

Fine. aku tak selebrate bday ko, pasal tu ko tak mention aku kaaan.. *slap~~!!

eh ada the garden kat alamanda ke? aku igt kat midvalley-pavillion je ada. kt area mana kat alamanda?

Xora said...

tambahan: oh kredit baju pada poplook. aku nk tgk baju penuh. esp tang perut. bahu tak dikira.

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Hoii, baju same hoii. beza kaler jer. tapi aku malu nak tayang gambar sebab boncit dan gumuks. k bai!

Reen Tart Nenas said...

balkidz: die jual secara bundle. hehehe kan? baju tu kalau gemok sket tak muat dahhhhhhhhh

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...