Nuffnang

Thursday, August 9, 2012

Bantuan! - Bekas Kuih Raya


Pertama kali ni nak beli bekas kuih raya untuk rumah sendiri ni.

Korang cuba bagi cadangan sket nak beli kat mana? Makk buntu ni.

Last 2 weeks pegi Jusco tak jumpa pun yang berkenan. Tolonggggggggggggggg

Pastu ada sapa2 tau  tak macam mana nak beli bekas kuih yang dari Arcopal / Luminarc tu?



Bye.

Reen

*korang raya mana tahun nie?

7 comments:

Xora said...

aku menunggu komen daripada pembaca. pasla aku pun memerlukan bantuan uk masalah yg sama

aNNor said...

reen, try cari dekat vivahome, dekat kedai onehousecentre (kalau x silap). cantik2 gak bekas kuihnya.

miszatie said...

x try cr kt romantika..dia very plain and modern..x taula if reen ske ke x..:)

wedding planning education said...

Nice Photos And Blogs I Like It

wedding planning education

Mrs Najib said...

reen, pi beli brand tupperware pnye lah cantik n kedap udara...thn nie colour pink xsilap..

wan pun br beli bajet mcm ade org nk dtg ajooo

Reen Tart Nenas said...

dear all: terima kasih byk2. wah, terus tulis dlm buku kecik nie senarai tempat nak kena pegi. harap2 masih sempat la nak pegi beli minggu nie. risau ni org nak dtg beraya nie. tetiba rasa pinggan mangkuk cawan seme tak cukup hehehe


xora: sila catatkan!

natrah jaafar said...

sy pon sedang mencari balang raya..banyakkkk sangat kat mall tp x tau nk pilih mane 1..sigh*

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...