Nuffnang

Thursday, August 16, 2012

Salam Lebaran



Kepada semua yang masih sudi membaca blog ini, Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin. 
Semoga amalan-amalan kita di bulan Ramadhan, kita mampu teruskan untuk bulan-bulan akan datang. Selamat balik kampung ye. Hati-hati masa memandu. 

Untuk ladies yang menjadi co-pilot tu, sila la jadi co-pilot yang baik yer. Jangan korang tido plak yer :) Sila pastikan makanan / minuman (kalau gerak malam la) cukup dalam kereta. Pastikan cukup rehat. 

Sesiapa yang pertama kali sambut raya bersama anak, mesti seronok la nak pakai sedondon kan? Jangan lupa simpan duit raya anak tu elok-elok. Hehehe


Kita bersiaran lepas raya la yer. 

Pertama kali untuk saye tahun ni, beraya bersama keluarga mertua. Berjauhan dengan keluarga sendiri. Semoga Mama saye *eih tabah sebab saye takde nak membantu dia sebelum raya :( sob sob sob. Sedih wooo. 

Owh ya, kongsi sket route raya saye tahun ni.

Petang Raya - Raya Pertama : Shah Alam (best ke raya kat  bandar? :p) 
Raya Kedua (Pepagi Buta yer B) : Temerloh 
Raya Kelima (Khamis) (Ptg2 sket yer B) - Raya Kelapan (Ahad) : Gerak ke Penang (FIL side)

Masuk ofis 4 hari

Khamis malam - Ahad : Gerak ke Kelantan(MIL side)



Kesimpulan: Semua raya side en B kan? tak aci. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5 comments:

amani qistina said...

selamat hari raya buat kak reen sekeluarga..nak duit raya hikhik..

nYomeL said...

Selamat Hari Raya Reen!
Have a safe journey balik raya nnt. :)

ieza said...

selamat hari raye reen! la raye shah alam ke? i from s.alam nak blk kg beraye hihi

bunga daisy said...

selamat hari raya uol...
tabah la ye dgn perjalanan raya anda tu...jalan elok2

Reen Tart Nenas said...

amani, nyomel, daisy: thanks a lot :)

ieza: a'a in laws kat sini je hah hehehe

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...