Nuffnang

Wednesday, August 29, 2012

Selepas Raya + Gemok + Delete Gambar

Hi Semua,

Macam mana raya korang? Saye? Alhamdulillah, semuanya ok. Saye tak nangis pun tahun nie. Hahaha sebab cuba elak perasaan sedih tu. Cuma tahun ni tak ambil gambar dengan family saye. Saye balik Temerloh pun raya kedua. Masa tu orang dah ramai datang. Mana la sempat hahaha Ok stop pasal raya. Takde apa la nak cerita sangat. Raya macam biasa. Masih berdua je. Hehehe tunggu la kot next year meriah :)



Ok la. Rasanya it's time for me to remove old my older pictures. Ye lah, dulu 'togel' je, now dah cover up sket kan... jadi sampai masa untuk remove. Sayang memang sayang. Tapi xpe la. Biarlah jadi kenangan sendiri aje. Paling mencabar nak remove gambar dari fb sebab ada yang gambar orang lain yang tag. 

Semoga saye terus diberi kekuatan untuk berada di landasan yang betul. Alhamdulillah, masa balik kg husband, saye berjaya menutup aurat walaupun di dalam rumah. Nasib MIL atau sesiapa takde tanya apa2. Dan nasib baik husband menyokong kan. Kalau tak, memang ko tetiba je rasa cam apesalll la alim sangat sampai nak tutup2 dalam rumah. Hehehe alhamdulillah. Saye dah cuba n saye dah tau boleh :) 

Kalau korang ada tertengok yang belum delete tu, saye sedang buat dalam berperingkat. Banyak kot. Jadi satu-satu la yer.


Till then.

Bye!


p/s: nasib baik masa nikah pakai tudung. Jadi boleh la gantung gambar kawen kat living hall. Kalau tak, memang semua sumbat dalam masterroom je la :) hahaha 


Reen 
-current weight 66kg - :p 

5 comments:

nYomeL said...

I'm proud of u dear! sbb berjaya cover even dalam umah. hoyeahhh~!! InsyaAllah, kalau ade kemahuan pasti boleh! ;)

balkidz_hunny said...

Reen, kau buat entry ni, aku baru teringat. aku separuh jalan jugak delete gambar² freehair. ok nak buat jugak lah.

kat kampung aku pkai selendang aje. kdg terlepas jugak, tapi at least cuba untuk berubah kan?

thezaila said...

alhamdulillah.. bagus giler u Reen.. zaila belom mampu buat mcm tu lagi.. harap2 dapat ikut jejak reen.. insya allah.. =)

Reen Tart Nenas said...

nyomel, balkidz n thezaila: terima kasih! susah jugak yuh. tp ku gagahkan diri and hati yg penting. cubalah. sama2 la kite yer :)

nYomeL said...

Once kita dah cuba, insyaAllah xsusah. Alhamdulillah.. :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...