Nuffnang

Tuesday, May 25, 2010

Excited ~ Gambar Pre Wed dah ada!!!

Tajuk kasi gempaq skettt...

Pepagi tadi Cik Pengapit email cakap OP dah upload photos kat FB. Tapinyer, 2 jerrr??? 
Ko memang kejam Hemi! Saja nak kasi lebih debaran kepada aku nie… hihihi
Apa pun, setakat nie saye berpuas hati dengan 2 keping gambar tersebut. Tetapi to be honest, wa tak sabar nak tengok gambar lain derrr. Malam tadi en b dah bebel suruh saye bawa bertenang. Owh, memang sangat obvious la ketidaksabaran saye ini.
So saye upload sket dulu la yer… Memang la sket, ada 2 keping tu jer pun… hihihi


owh mama... saya mau kawen...kawen dengan sape...dengan en b sehidung beso... hikhikhik la la la 

4 comments:

Miss Maira said...

wahhh.. comelnye gamba tuh... org dia pun comel2 gak..hehe.. jgn lupa upload lagi nanti yer... :)

gurlarroche said...

nice pic! suke sbb suwit dn cumil

Cik Belle said...

owh, comellnyer! =) nanti upload lagi yer! hehe

Reen Tart Nenas said...

miss maira & cik belle: thx~ saye pun tengah tunggu nie pix2 yg lain :) hehehe

cik xora & cik guarlaroche: korang pun tau betapa kusut nyer aku kan? :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...