Nuffnang

Wednesday, May 26, 2010

Piccas of Me and Him

ua tiga hari ni saya happy sangat sebab setakat ini hasil photo shoot pre wed saya menjadi. 
The whole photos belum dapat lagi sebab Hemi tu busy dengan kerja-kerjanya. Minggu nie pun dia ada photo shoot wedding di Seremban. Alhamdulillah, selepas publish photo pre wed kami tu, makin ramai pulak kawan-kawan saya tanya pasal pakej dia. Eih, Hemi tu single lagi tau… Hehehe so kepada sesiapa yang berminat dengan pakej nya, boleh la add dia di fb Hemi Noor.

Untungnya saya sebab dapat FOC. Tapi serius, kesian tengok dia tergolek2 masa amik gambo tu. Hehehe Hemi, aku doakan ko dimurahkan lebih rezeki dan berjumpa dengan kekasih hati yang mampu membahagiakan ko. Ala… cam la die baca kan saya tuleh ape nie… hehehe

Disebabkan saya sangat suka gambar-gambar saya dan en b, nahhh saya upload lagi untuk tatapan diri sendiri. Serius tak percaya saya dalam gambar tu. 

-photo removed- 


p/s: en b outstation ke batu pahat sampai esok. Then esok gak saya nak balik kg. so tak jumpa dia… huhuhu dah la Isnin depan dia cuti… owh rindu rindu. Tapi en b rindu saya tak?... 


7 comments:

:: Princess Violet :: said...

tak puas hati hoke!! (ala2 mak pengantin).apsal azreem tak pakai ala2 retrooooo kalau tak sure lagi gempak... emo emo emo!!!! eh? salah blog plaks nak emo emo :D walo apa pun...tak sabo nak tengok gamba after wedding sok...sure lagi gempak ye dop??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam...

chantek nyer pic pre wedding

(^^,)

hana yoriee said...

tgk dr blog xora..pics2 u mmg cantek giller..hurmm...ni yg tak sabar nak wat pre wedding ni..hihi..

Reen Tart Nenas said...

yanie & hana: tq... cepat2 buat pre wed tau :) best2

My Kid's Story said...

Bole tak reen akak sampai termimpi2 gambar ni... hahahahaha

My Kid's Story said...

Bole tak reen akak sampai termimpi2 gambar ni... hahahahaha

Reen Tart Nenas said...

My kid's story: hah? yer ke kak? hehehe akak pun blh buat jugak...post wed :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...