Nuffnang

Tuesday, May 18, 2010

Props Untuk Pre Wed

Hye...


Stress! Props untuk pre wed takde lagi. Still searching, plus saya nie tak kreatif, so amatlah susah kalau nak buat hiasan2 sendiri nie. Herm, checklist saya untuk photo shoot pre wed Sabtu nie. 


Perlu ada:
1. Floral dress - balik meeting kang nak singgah Somerset Bay kat Alamanda. 
    Ada tak dress harga 100 jer :p kalau takde, saye pakai apa yang ada jer la.
    Skirt from Somerset Bay kaler pink, blouse from Arcadia Jusco. 
     
2. Pump shoes / wedges - WAJIB beli, sebab tiada yang bersesuaian :( 


3. Cup Cakes untuk Save the Date - OK. Ini saya dah order dgn Kak Edi. Siap bagi lakaran-yang-tak-siap lagi kat Kak Ed. Saya percaya dengan hasil tangannya. Tak sabar nak ambil Jumaat nie... hehehe 


4. Helium Belon - Cik Penyepit a.k.a Pengapit ada gas helium tu. Hikhik opis punyer :p Tapi masalahnya, belon belum beli. Tetiba saya blur, taktau nak beli belon kat mana :( 


5. Alas untuk piknik - saya nak cari yang kotak-kotak merah hitam tu. Tapi xtau sapa yang ada :( so taktau la nanti nak duduk atas apa masa shoot kat atas rumput :( kena minta tolong cik penyepit nie... 


6. Tshirt untuk si dia - adoiii. Dia tak pegi beli baju pun :( hari ni die ada futsal plak, and saya lagi la stresss. Cam nak cekik2 jer. Hari keje seme pun busy. Takper, kena curi masa gak. Takpun nanti saya belikan jer, tapi claim balik kat B :p 


7. Head band / Scarf - saya dah beli hari tu dengan Jezmine. Tapi maybe kena standby kaler lain jugak, pasal takut baju tak sesuai. So kena cari la gak kat Chemelon@Alamanda tu... 




Jap lagi nak pegi meeting kat KL. Tak best nyer :( harap abes cepat, and boleh balik cepat sebelum jalan jem! 


p/s: berdebar tunggu photo shoot!



1 comment:

prebetsabu said...

hehehe.. tapi kalau belon helium ni digunakan utk party, perasmian, wedding, sgt2 cun.. jgn la guna yg corak2 katun ni utk wedding ekekeke

saya nak rekemen Glowing Party House utk area lembah klang... depa ada jual belon helium and jugak barang2 party ;)

https://www.facebook.com/GlowingPartyHouse

www.masviona.com

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...