Nuffnang

Wednesday, July 14, 2010

Hantaran Chocolat

Hye... 


Kat fb tadi kawan saye forward kan satu link nie yang mungkin berguna untuk saye jadikan sebagai hantaran kepada en B. Owh, rupanyer ia adalah chocolatwrapper.com 
Saye hanya melihat sample nyer di fb saje, sebab bila nak buka website die dari ofis nie, link tu kena block pula. Tak tau la kenapa... Apa pun, memang sesuai juga untuk dijadikan sebagai hantaran ataupun gift untuk majlis-majlis lain. 


Selalu nyer kite bagi kek kan yang ada tulis Selamat Pengantin Baru la...Semoga Berbahagia la... So, kalau ada di antara B2B yang nak tukar citarasa, boleh la cuba order dari chocolatwrapper nie. Saye kurang pasti mereka pakai coklat jenis ape, tapi ape yang saye lihat, diorang nie boleh courier chocolat tu ke mana-mana jer. Means coklat tersebut tak cair la kot. Kalau ada sapa-sapa berminat, boleh la melawat chocolatwrapper.com
Chocolatwrapper tersebut boleh dibuat mengikut tema majlis kite :) 


Jum layan antara pix yang saye sempat amik dari fb diorang. 
BIG credit to chocolatwrapper.com


7 comments:

:: Princess Violet :: said...

hurm..kalau nak murah beli pencil case...pehtu balut tu p tempah..jadi cam ni gaks kot kekekekek...(idea jahat)

Reen Tart Nenas said...
This comment has been removed by the author.
:: Princess Violet :: said...

huh nak wrap diri sendiri utk asben kah??

Qaseh Qidzizie said...

Princess: Bagus idea tu hehe..

Reen: Wat sendiri jek.. Berbaloi-baloi :p

Reen Tart Nenas said...

mie: over sioottt. time tu xyah wrap dah... waka waka

qaseh: xtau la rajin ke tak :p ekekeke

Sya Sakura said...

a'ah.. its from chocolatwrapper.. i think it's quite creative jugak wat cmtu.. hehe..
Tp maybe can DIY je kot kalau nk sikit je utk hantaran cmtu.. jimat and boleh pilih coklat mane yg kita suka, just tukar wrapper je.. heheh..

Btw, i follow ur blog. Boleh kan? :)

Reen Tart Nenas said...

sya: ape salahnyer nak follow... thanks :)... yuppp, bila pk balik, buat sendiri, lagi jimat... unless memang ada bajet lebih, boleh la order ajer :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...