Nuffnang

Tuesday, July 13, 2010

Mini Pelamin ~credit to~

Hye... 


sila klik di sini untuk tempahan tart nenas dan kawan nye...

sambil belogwalking dan menjadi stalker yang berhemah, hehehe saye terjumpa la satu link yang sangat best ini. credit untuk belog quinybridal.blogspot.com 
Saye sangat la berminat dengan koleksi mini pelamin untuk nikah dan bertunang yang disediakan oleh pihak quiny. First time pula saye jumpa mini pelamin yang berkonsepkan kelambu. Sangat unik. Lagipun, koleksi mini pelamin nyer tidak la besar sangat. Jadi bersesuaian juga dengan rumah saye nanti. Sebab maklumla rumah kecik, tak boleh nak buat pelamin nikah besar-besar tu :(  Malangnya, saye pulak yang tinggal jauh, jadi tak dapat la nak merasa hasil tangan cik Quiny... Tapi melihat kepada koleksi tersebut, membuatkan saye bertambah yakin utk terus menyiapkan design mini pelamin saye yang tak siap-siap tu. Ntah la, tetiba rasa nak nikah kat Masjid pula. Tak payah pening-pening buat pelamin nikah. Adoiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jum lihat antara koleksi yang menarik hati saye. Rasanyer ada juga antara gambar diletakkan di fb beliau. Kalau ada antara B2B yang masih mencari bridal, bolehlah hubungi cik Quiny :) 



                                        saye sangat suka pelamin ni. simple...



                                 pelamin kelambu. credit to:       
quinybridal.blogspot.com 

6 comments:

Reen Tart Nenas said...

itu la pasal. sgt cantek bangat.

Azreem said...

chanteknye..huhuhu...

Yanie said...

Cantik la... suka pelamin macam ni. simple but nice... Sesuai kan untuk bertunang. Bernikah pun boleh. Tapi bernikah mcm i, i prefer kalau ada kerusi sebab macam seorang lagi (mr husband) nak duduk mana kan? Takkan nak menyempit kat situ kan? heheeh

Reen Tart Nenas said...

ekekeke itu la...now xdecide lagi nak sarung cincin atas kerusi ke kat bawah... adoiii banyak betuk plan :)

Queen said...

owh..thanks utk preview nieyh...tetiba rasa terharu..
thanks ya!..sesiapa nak tempah pelamin boleh la contact direct...thanks miss.... =)

senyum sampai telinga..ngeeeeee

QuinyBridal said...

Thanks my dear for this entry....love it..terharu....heee...
thanks a lot again....
a big hug and kisses for you...


xoxo

Nik
Quiny Bridal

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...