Nuffnang

Monday, February 28, 2011

Untuk B2B N9 dan Melaka

Salam dan Hye...

Terima kasih atas ucapan takziah di atas pemergian Babah saye. Memang rindu dan sentiasa ingat dia, tapi hidup masih perlu diteruskan, dan jangan risau, saye memang ok. Alhamdulillah, saye diberi kesempatan menjaga dia ketika dia sakit dan berada di sisi nya ketika dia pergi. Tidak sesaat pun terlintas di hati saye untuk lupakan Babah saye.

Ok, cukup kisah sedih. Lepas nie, saye perlu bertambah rajin la untuk update blog :) [En Suami, sila jangan kacau saye!]

Hah, ini ada berita baik untuk B2B dari sekitar Negeri Sembilan dan Melaka. Saye tak pernah gunakan khidmat syarikat ni, tetapi sambil-sambil google, terjumpa plak. Blog yang sangat berguna juga. Lepas nie, bolehlah selalu baca. Kalau korang masih mencari PA System dan Khidmat Video Kamera, bolehlah melawat terus ke blog MohdHakim. Bukan sahaja untuk acara perkahwinan, macam-macam acara yang menggunakan servis di atas pun korang boleh gunakan khidmat mereka.

Jika berminat, boleh hubungi:
Johari di nombor 06-6793763@016-6584187

8 comments:

LisaLisut said...

thank u Reen :)

farahfatihah said...

baguslah klu reen dah ok =)

anaztasias nora aira said...

pahang ? heheheheh :))

cik tie@ibtisam said...

tq dear...
sgt berguna..
cik tie org melaka...
rajin reen bw...

Xora said...

entah encik suami, jgn kacau reen tau~~

Reen Tart Nenas said...

lisa: thx :)

farah: harus ok kan jugak kan? thx farah

nora: hehehe nanti saye cari!

cik tie: kebetulan jumpa dan sementara ingat :)

xora: cabaran berblog selepas kawen...

En B said...

meh en suami nak kacau ni...

orench ladee said...

tq reen :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...