Nuffnang

Thursday, March 3, 2011

Happy Birthday to Me!



Happy Birthday to Me... Happy Birthday to Me... Happy Birthday to Reen... Happy Birthday to Me :)

Alhamdulillah, genap sudah umur saye XXX (rahsia :p). Pertama kali menyambut birthday sebagai isteri (malangnya encik suami outstation la plakkk-lain kali, sila pilih date lain). Tak pernah saye sambut birthday besar-besaran, means yang ada ramai orang tu, pastu tengok saye tiup lilin tu. Kecuali tumpang birthday 'org atasan' kat ofis nie, boleh la tiup lilin kat Auditorium :) Cuma ada sekali tu, 2 tahun lepas, masa tu sambut birthday dengan geng Futsal! Owh, busuk-busuk lepas main futsal, derang buat surprise birthday untuk saye dan 2 kawan yang lain. Hehehe kat ofis nie, orang-orang istimewa je sambut birthday bulan 3.

Setiap tahun, saye takde hajat tertentu setiap kali birthday saye. Cukup sekadar teman-teman rapat ingat dan wish kat saye. Kawan baik saye Dill, dah wish tengah malam tadi. En Suami juga begitu (tapi tahun nie takmo nyanyi yer - tak aci!). Hah, nie kawan baik a.k.a roomate saye masa Uni dulu tak wish lagi nie. Last year dia kata dia tak sempat nak top up, jadi tak boleh call. Hahaha Enot! Aku tau ko tengah baca belog aku, baik ko wish kat aku skang :)
Wan Laling - maceh... pepagi dah nampak muka ko. ekekeke Xora??? Xora mana???

Saye rasa bertuah sebab selama ini, saye tak pernah celebrate birthday dengan Arwah Babah dan famili yang lain. Ooops. Masa kecik-kecik dulu ada la, tapi ia bukan menjadi satu acara wajib buat kami sekeluarga untuk celebrate birthday setiap ahli keluarga. Jika tidak, mesti sekarang saye rasa sedih sebab teringatkan Arwah Babah. Walaupun tak pernah celebrate, tapi Mama dan Arwah Babah tetap ingat, begitu juga dengan adik-adik saye.

Ok-ok dah merepek. Anyway, Happy Birthday to my Kembar! Kami sama date, tapi lain tahun je. ekekeke. Banyak persamaan kami, that is why we call ourself Kembar! *Hugs Fiza!

Pulut 'surprise' 1Malaysia
Dalam Gambar: Enchek Suami, Saye, Mama, Arwah Babah & Fareez (my bro)


p/s: B, nak hadiah :)

14 comments:

hana yoriee said...

happy birthday reen =)

ElyaElmo said...

selamat hari lahir reeennn!!!!~
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. amin :)

LisaLisut said...

happy bday reen. ade 3 xxx tu umur dh masuk 100 tahun ke.haha.joking.bday girl tak bole marah2 ;p
god bless u.take care :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

happy birthday kak. may GOD bless u. semoga sentiasa murah rezeki dan panjang umur.

~~zaa~~ said...

happy birthday reen! :D

LittleSunshine said...

happy birthday reen....
semoga pnjang umur,murah rezeki n dikurniakan baby cepat..he3

nYomeL said...

Reen,
Happy Birthday!

BTW, baru tau pasal arwah babah reen.
Salam takziah. Moga rohnya ditempatkan bersama org2 yang beriman. Ameen.

gurlarroche said...

mana muffin ittew ? mana ? mana ?

Lady Naza said...

oho..hari jadi rupenye..hepi besday reen!! (ye, mesti mntak hadiah sama encik suami tau..pau sama dia!!..haha)

Xora said...

what to do dear.. ai bz ok. bz.. bz makan nasi lemak.. biar pun org dok kata aku gemok dah skrg, aku makan gak nasi lemak awkaka.. psl aku special, aku nye penampilan adalah pada pukul 5pm. pasal aku best, sila terima kenyataan.

p.s takmo gi hr, nnt ada lagi tegur kata aku gemok T.T

Wani said...

selamat hari jadi reen tokey tat nenas ^_^..
wish u good health and all the happiness in the world.InsyaALlah..

SuryaRahman said...

happy birthday reen!

En B said...

Suami baru pulang outstation =)

mummy adam said...

kemmmbarrrrrrr!!! ala malu! auw auw! thank you kembar! yeah, dah la ko org petama aku jumpe dlm hidup aku yg lahir sama birth date ngan aku. same date same year, aku belum jumpe. hehe. pulak tuh, bnykkk sgt bende common kite kan. (sbb ko tiru aku ehh? :p) ahaks! anyway, thank God that i found you. hugssss kembarr!

Happy Birthday once again! :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...