Nuffnang

Thursday, March 17, 2011

Bukan Merungut

Minggu lepas pegi MATTA Fair kat PWTC. Tiada yang menarik dan tak tempah apa-apa. Rasa cam sama je kalau booking online nak pegi ke Krabi / Bali. Tetapi, murah kalau nak pegi Europe ke, Aussie ke, Hong Kong ke, Korea ke.




Jadi, saye perlu consider pre-honeymoon saye sebagai honeymoon saye la.



Sekian.

p/s: Wish that I could travel like Mr and Mrs Globe Trot

5 comments:

LittleSunshine said...

bg liza better beli tiket flight sendiri..then br jenguk2 matta fair utk accmdtion..he3

LisaLisut said...

yes reen,i tak g pn sbb berada di luar KL masa tu. skrg ni tgh tsunami.cuaca tak menentu.avoid beaches la.haha.nasib tak beli lagi ke krabi ke apa.sabah nice.ade gunung ada pantai pulau etc.so skali harung je.luar negara europe semua tak mampu lg la...huhu..kene save duit br g :)

Reen Tart Nenas said...

Liza: tu la pasal... beli tiket dulu, then tgk package

lisa: betul2. now nak pegi beaches pun takut. so kena g panjat gunung je la :)

mrs chenta said...

reen!!! esok dtg wedding i. kat perbadanan putrajaya, sebelah maybank putrajaya, depan istana kehakiman, dewan seri melati
12-4.00pm
kehadiran diwAJIBKAN ahahahah
anything kol me daRL
0192269800

Reen Tart Nenas said...

ala... mrs chenta! nak balik pahang hari nie, malam nie ada tahlil..

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...