Nuffnang

Monday, March 21, 2011

Kris Dayanti & Raul Lemos nikah

Salam dan Hye...

Owh sangat malas nak type panjang lebar. Sebab hatiku bukan di sini. Tengok kat fb B2B tadi, hot tentang isu tak boleh bernikah di dalam masjid. Kalau tak silap, kenyataan dari Mufti Perlis. Tup-tup, ada la plak gambar si Kris Dayanti nie bernikah di Indonesia dan di dalam masjid dan dipercayai telah berco*** di dalam masjid. Tak berani komen banyak. Korang tengok je la gambar yer. Apa pun, tahniah kepada KD dan suami. Apa pun, baju Bunga Cinta Lestari lagi lawa kot, walaupun seksi bangat! Hehehe






Selesai sahaja akad nikah, Raul Lemos sempat mencium bibir KD sebanyak 3 kali di hadapan para tetamu sebagai tanda cinta. Sumber: Oh Bulan



Nantikan gambar-gambar lain pulak kalau ada... 

14 comments:

erinn kechiik said...

geli tgok diorang!!

LisaLisut said...

cinta bangat la tu ngaha.

MiYOKO SuKi said...

erkkk...geli jugakk...

ElyaElmo said...

Aaaaa..tak suke tgk mamat ni..mcm gile sex pun ade!!! tak sabo

mummy adam said...

apekah????? x menghormati masjid la dorang ni..

Reen Tart Nenas said...

erin kechiik: itu la... nyampah jugak!

lisa: kite sayang juge, tp hermmm...ishkkk

miyoko: geli bangat!

elya: hahaha tgk muka die pun tau...ooopsss!

mummy adam: tau xpe... pelik2

hazlynda kushairi said...

ni dekat masjid? berkelakuan begini? eh, agama ape dorang nih?

psstt... baju BCL tetap pojaan hatiku juga!

Reen Tart Nenas said...

lynda: agama islam la for sure. but, hermmm tgk tetamu pun cam ada yg tak jaga adab.

*like. baju BCL chantek.

K.I.N.A said...

indonesia mende cmni da jd biasa..so kite xle buat jd mcm biasa..xhormat masjid lalu..

erinn kechiik said...

bukan ke ciuman tanda sayang di dahi. heheee

akak reen: thx for coment my entry. beli online? dah serik lah kak. heheee

lind said...

pd dorang benda mcm ni no hal punya. biasa laa hehe tp nyampah lak tgk

Reen Tart Nenas said...

erin: tu la pasal. mereka nie, pelik2...

lind: nyampah gaks!

hana yoriee said...

huh..dahsat..

Miss Tatie said...

if i'm not mistaken,
ade baju lain.... and in the other reception
kd pakai baju verawang

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...