Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

B2B! Yang Menarik dan Hot!

Salam dan Hye

Tengok koleksi gambar-gambar yang saye rakam dan juga saye google. Mungkin boleh membantu B2B di luar sana. Sekarang idea untuk post mengenai perkahwinan pun dah semakin kurang. Hehehe Ye lah, kata pun mantan! 
Boleh di meja beradap.
Kalau takde orked, boleh guna bunga kekwa atau mawar.

Boleh digunakan sebagai deco di Meja Guestbook


Xora, ini yang kite amik gambar masa ada event kat auditorium tu. 

Boleh guna fresh flower ataupun flower tipu. Hehehe.
Boleh letak di meja beradap/meja tetamu.

Marshmallow sebagai door gift.
Sumber: Google.com  


Bunga Tangan yang unik.
Sumber: Ninie Ahmad
 
Kaktus sebagai door gift ataupun deco di meja tetamu. 
Bekas comel. Boleh gunakan untuk letak pen bagi meja guestbook. 

Kombinasi warna yang menarik untuk Bunga Tangan.
Sumber: Google.com 

Lilin Merah sebagai deko bilik pengantin dan juga props untuk OP.
Sumber: Matt Ranggie








Sebelum berakhir: 

Jangan lupa buat ini masa pergi berbulan madu di Pulau :)




Kebanyakan gambar saye dapat dari Google.com. Tak ingat dah kat blog siapa saye ambil.

Jumpa lagi!



9 comments:

LisaLisut said...

cececece idea yg last tu best tuuuuuu.thanks for reminding hihi

Xora said...

ye.. aku masih igt gambar ittew.. masa tu kita masih kurus :P

Reen Tart Nenas said...

Lisa: jgn lupa tau!

Xora: a'ah. masa tu giller idea!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

lilin merah tu kite suke.. ehehe.

ElyaElmo said...

idea tulis2 kat pasir tu sy dah buat mana pre wedding..
post wedding pun nak buat laa..haha..

Reen Tart Nenas said...

osh: best kan?

elya: rasanye kalau pegi pantai, itu adalah post wajib :)

LittleSunshine said...

xsbr gi pantai..letak nm besar2..he2

axie said...

Salam kenal
JOM JOIN
CONTEST GAMBAR KAWEN YANG ANDA SUKA
http://azieaxie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html

Nurmj said...

yummy door gift, check out www.facebook.com/RedTagTruffles

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...