Nuffnang

Monday, August 1, 2011

Dia Bukan Milikku




Tiba-tiba je nak feel sama pasal kes Khairul Fahmi & Elia. Hehehe 


Elia, read and understand the words. 




Nota kaki: Walaupun B tak main bola untuk Team Malaysia, tapi ai tetap sokong yuh tau :) Love U. 

5 comments:

anaztasias nora aira said...

semoga elia tabah !

cik enul said...

quote yg u postkan tuh sgt2lah betol...

dan sy pnah buat apa yg ayat tuh maksudkan..betol...kalu ia mmg jodoh kita,ia akan dtg smula..dan alhamdulillah..apa yg sy pnah lepaskan sbelum ni, akhirnya dtg smula...

tetiba nak share ngan u plak..hehehe

BegCanteq2 said...

reen,

sedih lak akak baca belog elai ni...sob sob

ElyaElmo said...

btol...
Elia kann...bukan ELya kan?eeheeh

Reen Tart Nenas said...

semua: agreed. mmg sedih pun ada. tapi beliau juga perlu tabah. semoga dia berjaya mengharungi dugaan ini.

elya: iye...elia hoke. elya yang nie dah kawen, tak hot dah :p

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...