Nuffnang

Friday, August 26, 2011

Tahniah Xora!

Tahniah kepada Xora - Dia Terima Nikahnya atas kelahiran baby yang dinanti-nantikan.
Baby selamat dilahirkan pada 25 Ogos 2011 11.55 malam. Waktu tido saye tu.
Tengah hari nie baru nak pegi melawat Xora.

Sunyi la saya dan Laling nanti sebab dah kurang sorang teman bergosip.
Hehehe bagus juga baby dah keluar. Maybe sebab tak tahan dengan Mommy-Mommynya bergosip :)

Nota Kaki: Wan, aku doakan ko sihat k. Semoga dapat beraya di SP tahun nie.
Saye sangat gembira dan teruja nak balik Temerloh esok pagi. Rasa macam nak balik malam nie je.


Kepada teman blogger, Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan. Mohon Maaf Zahir Batin yer.
Kepada pembeli Tart Nenas & Makmor saye, TERIMA KASIH banyak-banyak kerana terus membeli biskut-biskut saye yang sedap itu. Kepada lain-lain yang berminat, mungkin boleh cuba masa Hari Raya Aidil Adha nanti.

8 comments:

LisaLisut said...

hi reen. baby girl ke boy eh? kem slm on my behalf too :) congrats kata kat dia ye.slmt hari raya reen :)

Fariza said...

alhamdulillah. :)

Shu Shinju said...

tahniah tuk xora...

selamat hari raya tuk reen..:)

ElyaElmo said...

Tahniah xora...reen!jgn lupe letak gamba baby xora yeh!!

Fifie said...

wah...tahniah pn xora..reen nanti kim slm dy ye...seronok nye dah lepas dah..fie tengah pening2 lagi pikir pasal tanda2 ni..hahaha..selamat hari raya reen..maaf zahir batin :)

anaztasias nora aira said...

selamat hari raya reen. kirim salam xora ek :D

Cik Hazz said...

Selamat Hari Raya Reen ;-)

gurlarroche said...

tahniah jorah!

sile berpantang dgn jayanye kalo nk impian GB terlaksana...

reen - thx sbb doakan kesihatan aku :) ai da selim ;p (ayat provokasi ;p)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...