Nuffnang

Tuesday, November 23, 2010

Kinky Notti Scary

Salam dan Hye...


Suka dan suka dan scary juge. Hari yang sangat busy untuk saye hari nie. Macam la saye nak cuti setahun, sedangkan 5 hari je saye cuti hoke. Sila kesian kat saye :(
Mimie - banyak keje menanti. Sila sambung. 1 CVs pun tak sempat screening hoke. 


Apa yang berlaku ari nie:



1. Pepagi dah meeting. Heavy meeting. Owh, lepas nie harus study. Iyeee, selepas menjadi Puan, saye pasti otak saye agak sengal. Wakakaka 


2. Rushing dan susah hati sebab meeting abes ngam-ngam kul 12.30 pm, pasal dah janji dengan Puan Xora & Puan Wan Laling







3. Lunch date with both of them! Bridal Shower a.k.a melantak cam tak hengat dunia. 




4. Yeahhh, derang buat surprise! Dan saye suka. Hahaha hadiah yang sangat notti!!! Ketawa besar saye. Konon2 Xora minta saye simpankan box dia dibonet, bukak2 je, wow! ada surprise. Ku nampak tongkat sakti, ku takut! Korang memang sengettttttttt! Love both of you! 
kek yang sedap!

hadiah dari mereka. sila abaikan purse pink itu. dah tengok tongkat? agak2 apa yer dalam box tu? hahaha scary! 


Hadiah itu terus mengingatkan saye kepada Kim Kardashian! 




Dear Xora & Wan Laling,


Thanks korang. Owh ya, tugas korang belum selesai. Kite jumpa nanti. 

4 comments:

Xora said...

kejam bukan. ko letak gambar aku tgh tak cantik. hahaha.. tu bukan aku.. tu org yg rupa cam aku :P

anaztasias aira said...

sweetnya u all friendship =) hati2 balik kg reen =)

ElyaElmo said...

tongkat tu tuk apeee yeh????tak tau niii...

.: an :. said...

barakallah reen! moga berbahagia hingga ke syurga! =D

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...