Nuffnang

Sunday, November 21, 2010

Update Pukal

Salam dan Hye...


Malas plak saye nak update ape2. Perasaan skang nie, herm xsabar nak kawen. wakaka 
Semoga segala urusan berjalan lancar. Dah buat listing apa yang perlu di bawa balik. Adoooi!


Tetiba rasa kereta tak muat. Hahaaha banyak noo barang nak kena angkut balik. Hah, tadi mak saye call, deco bilik pengantin dah siap katanya. Yeayyy! Lega saye. Langsir semua pun dah siap pasang. Beliau yang banyak uruskan semua. Barang hantaran pun mama yang akan pegi amik kat kedai. Tadi pegi makan kat R n R Awan Besar, sempat saye masuk ke kedai kraftangan tu. 



Dah beli 2 bekas / bakul untuk letak bunga rampai. Dan saye juge bile kulit kayu manis. Yang tu nak dijadikan hiasan letak dalam pasu kat dalam bilik pengantin. Bagi wangi sket *wink *wink. 


Owh, kite buat list sket. Senang nak tengok :) 


1. Bekas Muffin untuk hantaran - akan dibuat dengan penuh kasih sayang oleh Xora 




2. Coklat berbentuk Koko - sponsor dari Pak Cik Nik. Ayah Dilla, kawan baik saye. Kalau ada sesapa nak order, boleh pm saye. Saye akan kasik address. 



3. Kasut Nikah - beli kat Vincci. Harga less RM100. 



4. Bekas / Bakul Bunga Rampai - Plan nak letak di Pelamin Nikah.



5. Kulit Kayu Manis. Saye beli 1600 gram - Untuk letak di dalam pasu dan letak kat bilik pengantin. Biar bau wangi... 




6. Kad Kahwin dah selamat dihantar dan diterima oleh kawan-kawan. Ekad juga dah email pada kawan-kawan ofis. Harap ada yang sudi datang.





7. CD-RW untuk lagu-lagu pilihan saye.




8. Buku Tetamu yang di DIY oleh kawan saye - Tahir 





Herm, rasanya itu aje yang perlu di update dulu. Rumah pun dah siap kemas untuk menyambut ketibaan bakal en suami nanti. Hehehe




p/s: tudung nikah saye tak matching dengan baju nikah saye. Harapnyer vendor tersebut dapat siapkan tudung baru dan bagi saye pada hari Rabu nie. Kalau tak, saye wajib la pegi beli yang lain :( melayang RM lagik! 

10 comments:

gurlarroche said...

alhamdulillah....dah, jgn nk meracau-racau...seri nk kne jaga woo...

Xora said...

kasut nikah cantik--kasi aku even saiz tak sama. aku jual kat mudah.com.my dan amik keuntungan

bekas bunga rampai lawa- awas ko ye, kalau hilang , mungkin aku antara suspeknya.

muffin? apa? aku ? kasih syg? aku dan kasih syg tidak selari. hahah. satu untuk ko, satu utk aku :D

farahfatihah said...

yang, dah kol dia lum?

saya cik syaz said...

reen... all the best dear! =)

Reen Tart Nenas said...

larroche: yeahhh skang ada sindrom xbleh tido malam

xora: aku tau ko sayang aku. Xora the Great!

Farah: die senyap je. saye mintak amik rabu la. dah payah sangat nak deal pun. mencikss!

syaz: maceh2 :)

mummy adam said...

alhamdulillah semua dah setel. best of luck dear :)

Fifie said...

ouh..selamat bernerbes di pagi har nikah..saya dah rasa kejadian aneh itu..moga selamat semuanya..selamat pengantin baru

Lady Naza said...

a few more days to become cik puan..hehe..semoga selamat sumenya..ko jgn nak pengsan2 lagi tau..muke kena menten cun..skeeetttt lggg ni..fighting!!

Reen Tart Nenas said...

mummy adam: maceh2... jgn lupa amik tat yer

fifie: okeh, kite baca blog fifie skang!

naza: hahaha seme org kata muka aku cam sakit, ngapa??? adoiiii

Miss Maira said...

another 9 days to yr wedding!! aku pulak yg berdebar..haha, tingat time aku dlu...ok reen all the best k!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...