Nuffnang

Monday, November 1, 2010

26 Hari Lagi Mengejar Pelamin

-26 hari lagi-

baru siap 24 keping kad yang harus dipos minggu ini. Ini adalah untuk kawan-kawan sekolah, matriks dan Univ. Masih ada yang belum disiapkan, sebab tak boleh check email kat ofis nie kan. Haish! Untuk kawan-kawan ofis, tengah gigih berusaha untuk menyenarai pendek siapa yang perlu diberi kad atau email sahaja, sebab kad adalah sangat terhad. Cuma perlu tunjuk semula senarai terakhir kepada en B.

Kawan-kawan bloggers, andai kata ada sesiapa yang sudi datang majlis saye, boleh dropkan alamat. Taktau la korang nak datang ke tak, sebab saye di luar kawasan :) nun di Temerloh Pahang. Majlis saye 27 November 2010. Rasanya sama dengan beberapa B2B.

Terima kasih juge kepada bloggers yang sama-sama memeriahkan majlis Xora semalam. Happening!

p/s: Wan - kini tugas kite sudah selesai :) erkkk, lupa plaks, belum lagi eik?
       Puan T - kehadiran ko menceriakan suasana :p
       Xora - cable henpon aku xde, so xleh transfer gambo. Stress sebab tak boleh publish gambo baju kuning ko.

10 comments:

K.I.N.A said...

seronok dapat jupe reen jugak semalam..:)

ElyaElmo said...

reen....semlm tak nmpak reen punnnn....:(

suriadzul said...

yuhuuuu...nk dekat da..reen tart 2 xpe la..maybe de rezki raya next year..heheh....nk g wedd reen..p jauh la..en.suami sure xmo bwk kita..anyway!!!gud luck....

Reen Tart Nenas said...

Kina - me too! maaf la xsempat sembang. kena bertugas :)

Elya - kite nampak, tp harus la malu mau tegur :p

Suria - itu la. mau jadi pengantin nie, malas plak nak drive jejauh :( maaf ya. nanti kalo saye ada ke area sana, saye inform

gurlarroche said...

Haah..masih berbaki lg keje kite...hukhuk...

En B said...

Yeah..
kerahan tenaga amat diperlukan nanti..yeah.. :)

Reen Tart Nenas said...

yeahhh en B :)

CikSyafa said...

Syafa nak pegi...tapi jauh :( kiriman congrats tuk cik Reen^__^ dah dekat dah tarikh..jgn notty2 tau hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Reen dah nak kawen :)
yeayyy! seronok!
ehh, i plak yg seronok! ;p

btw, congrets in advanced!

Reen Tart Nenas said...

syafa & balkidz: thanks... doakan dari jauh pun ok dah :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...