Nuffnang

Thursday, April 21, 2011

Kad Kahwin Facebook

Salam dan Hye...


Ingat hujung minggu ni dapat bermanja dengan enchek suami, sekali dia kena out station daaa. Tak boleh ikut sebab kena keje sampai malam! Hohoho sangat tak best. Tapi takpe, saye dan geng perempuan lain ada plan lain! Hahaha adoiii tapi keluar dengan wanita bujang nie, so saye 'bujang' kejap la! 


Owh ya, melawat belog Kancil Biru, terlihat beliau kongsi entri mengenai Kad Kahwin Facebook Zed Zaidi! 
Kat sini saye tepek kan gambar yang boleh didapati dari sumber rasmi mStar Online. Korang suka tengok gambo je kan? Macam saye...ekekekeke



Siap ada kad kecil untuk 'Save the Date'.
Boleh dijadikan sebagai reminder, letak kat depan PC :)


Mungkin ada yang tak kenal siapa Zed Zaidi kan? Ala, pernah jadi hero drama Sembilu dulu. 
Nie gambar dia yang bisa membuatkan hati wanita-wanita yang belum kahwen cair. Hehehe. 






Majlis perkahwinan Zed Zaidi dan pasangan akan berlangsung di Dewan Perdana Felda pada 7 Mei 2011. 
Mereka berkenalan melalui Facebook! Cinta akan datang tanpa memilih rupa, usia dan juga tempat! 




p/s: Saye cinta buah hati saye. 

9 comments:

etty said...

masa i survey kad kt vendor yg glamer kt melaka ni pun, ada design fb, google. tp mcm tak minat je sebab tak formal. untuk kawan kawan, okay je kot. tp untuk tetamu vvip, i dont think so...

~~zaa~~ said...

hilang la sorang lagi jejaka idaman malaya! hehehehe

anaztasias nora aira said...

comelnya kad. hai reen hehe

Xora said...

ni boley jadi copy right issue tapi si zulzerbeg or--something-hard to spell his name- pengasas FB tu dah berbillion duit masuk, jadi yg ni kes terpencil nehehe

nYomeL said...

mcm2 idea dorang ni kann..?? hehe!

Fifie said...

idea yang baik untk bagi tau yang mereka kenal kat FB..hehehe

Kancilbiru said...

mesti dia ngan bkl isteri dia tu jenis gila2 kan..hehehe

mohd said...

saye juge kenal chenta hati saya di friendster la tapi ;p

mRs mysarah said...

lepas ni entah2 ada kad kawen twitter pulak :D

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...