Nuffnang

Tuesday, April 12, 2011

Scrabble Wedding Ideas

Salam dan Hye...


Hari yang suram buat saye hari ini. Semoga Babah tenang di sana. I miss you so much! Bangun tidur pagi tadi, terus rasa tak sedap badan dan rasa nak demam juga. Herm, mungkin sebab nangis banyak sangat semalam? 
Wan, thanks pagi tadi. Kalah jugak aku dengan perasaan sendiri :(


Ok, stop cerita sedih. Sedang melayari internet, terjumpa website OP Hebat ini Afnan Omar. Suka tengok gambar yang dirakamkan sepanjang majlis pertunangan Shereen & Hafeez. Korang nak tengok gambar-gambar yang hebat itu, boleh terus klik nama Afnan Omar yer. Cuma, di sini saye nak paste satu gambar yang saye suka sangat. Idea scrabble yang digunakan sebagai props juge! Selalu kan kita tengok orang putih je kan buat idea nie. So korang, kalau yang masih mencari-cari idea untuk save the date ke, pre wed ke, post wed ke, boleh lah guna idea nie. Selamat mencuba!


Sumber: Afnan Omar

Sumber: Oncewed
Sumber: Ruffledblog

1 comment:

ElyaElmo said...

x silap ayu gune idea ni...eheh

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...