Nuffnang

Tuesday, April 26, 2011

Kreativiti Si Ayah untuk Anak-anaknya yang Comel


Salam dan Hye...

Kreatif! 

Itu yang saye fikirkan sewaktu tengok gambar-gambar di bawah nie. Mungkin ada orang melihatnya dari sudut yang berlainan, tapi kalau dilihat dari sudut seni, memang jurufoto ini amat kreatif. Beliau ialah Jason Lee. Dan dua kanak-kanak comel ini adalah anak beliau, Kristin (Kakak) dan Kayla (Adik). Sumber utama di mana saye jumpa gambar ini adalah dari Cisdel.com 

Kristin dan Kayla sangat pandai bergambar. So adorable. Serius, saye amat terhibur hoke. Tak percaya??? Jum layan gambar mereka. 
Sumber utama gambar: mymodernmet.com & kristinandkayla




gambo minum sabun tu agak bahaya - tapi tetap kreatif!

cheese! 

comei kan? 

coffee maker yang sangat beso! 

kombinasi warna yang sangat menarik! 

the egg! 

Red Riding Hood! 

Gigi tercabut! 

I'm strong! 

Comei jugak! 

Teringin weh nak camnie! 

Bersin! 

Stoking Hadiah! 

Saye suka nie. Best! 

Comei 

Saye tinggi! 



Okay. Cukup sampai di sini. Jadi kalau korang boring-boring ke, ataupun untuk B2B tu yang dah ketandusan idea untuk majlis korang, bolehlah cuci mata di blog Jason Lee nie. Saye sangat suka orang yang kreatif. 


11 comments:

tqahmisdar said...

comel sgt gambar2 dia. paling suka yg coffe maker tu..besar giler.. hehe

farahfatihah said...

ehh semuanye comei2 belaka...aksi kena dera pun leh senyum hehehe

Azreem said...

bestnye teknik gambar dia..tertarik saya..huhuhu..serius comel-comel belaka..

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ya Allah comei comei comei sgt2... kreatif ya amat plk tu..

K.I.N.A said...

comel gile!hehe

CikPuan Fara said...

comelnye yang angkat baju tu. kreatif sey!

Lady Naza said...

serius gile suke!!! comelnessssss!!!

Syarih said...

sangat menarik la gambar nih...mana dapat?

nYomeL said...

ahhh.. sgt comel! GERAMMM.. ;)

Putri Qaseh said...

Reen..Sume comel siyes..kreatif giler...

mummy adam said...

ala comelnye semua!!! suke!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...