Nuffnang

Monday, April 18, 2011

Ko tau tak ini OFIS!!!



Aku tau henpon ko tu memang canggih giller boleh pasang muzik satu floor nie boleh dengar. Tapi ko takyah la pasang kuat-kuat pasal ini adalah ofis, dan aku tak suka bunyi bising! Ko dengar untuk telinga ko dah la. Aku tak nak hoke. Aku tak nak. Aku stress nie nak kena siapkan paperwork yang tak sepatutnye aku buat. So aku rasa skang, cam nak campak2 je henpon ko tu kat luar. Ko nie taktahu ke ada kewujudan ear phone! Ko tau tak???

5 comments:

Mrs Fazlee said...

hahaha annoying giler kan?.. exopismate aku penah jugak peel camni. tapi pasang lagu kuat-kuat dari laptop. lepas tu bajet semua orang suka lar uhuks.

Xora said...

hebatnya henpone ai boleh dengar ringtone sampai tempat yuuuh!!

tqahmisdar said...

marahnye.. sabo2.. =)

Reen Tart Nenas said...

mrs fazlee: nyampah bukan? rasa cam nak sepak2 je. ingat nie ofis die ke. lagu ko tak best hoke! aku xsuke xsuke!

xora: auwww! tempat ko library. esok cubicle tinggi, bleh la pasang kuat2

tqahmisdar: hari isnin yg bluesss

aeshly said...

hahahahha. marah betol tu. tp agak2 la wei .. dengar utk diri sendiri sudey laaaa. chit! ko hack sket henfon die tu. ;)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...