Nuffnang

Tuesday, May 10, 2011

Perbuatan ko sangat BIADAP!

Salam dan Hye…

Semalam saye mengalami kejutan kerana orang yang memang terkenal dengan sifat yang suka  menyibuk hal orang telah melakukan perbuatan yang biadap kepada saye. Sebelum ni kawan baik saye dah terkena. Dan memang kami dah kutuk-kutuk dah manusia ini. Masa nak balik semalam, boleh plak la terserempak dengan manusia ni, past uterus pegang perut saye! Dan siap cakap, nie bila nak ada isi nie? Tak payah la tunggu lama-lama. Muda lagi. Saye macam WTF!!! Suka hati aku la wey. Ko sapa nak pegang perut aku? Adakah ko kawan aku? Oh No! Aku Cuma kenal ko je. KENAL! Not more than that! Kalau ia pun aku pregnant, aku takkan nak heboh kat semua orang. Mata ada, ko tengok je la sendiri. So pls la wey, memang nyampah dengan manusia begini.

Apa perasaan ko kalau orang tak kenal ko, pastu tetiba datang pegang boobs ko? Adakah ko suka??? Kalau ko giller horny, memang ko akan suka orang pegang boobs ko! Owh, maafkan saye teman2 bloggers, ayat pada post kali ini memang agak kasar bila di baca. Serius weh. Kalau korang, korang geram tak??? Saye macam tak faham, kenapa ko nak sebok2 tau orang ngandung ke tak. Ngapa ko sebok sangat? Macam la ko nak kasik duit kat aku kan. Owh sangat tak faham. Sewaktu manusia tersebut memegang perut saye, saye dlm keadaan tersenyum sebab saye memang sangat tidak bermaya hampir seminggu, tak larat nak berbual, jadi sekadar senyum. Dan ia aku senyum tidak ikhlas!

Saye tak tahu la sape plak yang akan jadi mangsa selepas ini. Agaknya, semua orang yang dia tau dah kawen, dia sebok nak tau dah pregnant ke tak. Helllooooo! Saye kan, tak pernah nak sebok pegang perut orang hoke. Itu sangat biadap. Lain la kalau itu memang kawan baik kite. Owh, plsss.

Korang boleh refer belog Xora juga, kerana saye lah sahabat itu!

p/s: Wan Laling, ko tetap bertuah! 

16 comments:

Putri Qaseh said...

Reen, byk2 bersabar tau, I know how it feel..mmg biadap + xde adab..Allah tu maha penyayang, she will deserve ape yg pernah die buat kt org..mungkin tidak pada dia, pada anak2 atau cucu cicit keturunan die..

Amalina said...

even saye yg pregnant ni pon..sgt sgt sgt2 benci bile ade org tego.."eh besar nye perutt dia" sambil dia hulur tangan nak pegang perut..mmg saya akan automatically mengelak/mengundur ke belakang..me being pregnant doesnt allow u to sesuka hati touch/raba my bump/tummy!

and yes..ur kenalan tu sungguh biadap berkata sedemikian.

LisaLisut said...

oh u ke org yg dimaksudkan itu.huhu..sbr jelah reen..

Lady Rina said...

spesis mcm tu kena duduk kt pulau sorang2...terukssss..

Asz Miza said...

memang sangat biadap..cuba lepas dia pegang perut tu pegang perut dia balik..orang penyibuk ni patut kasi ajar terus.

CikPuan Fara said...

omaigod! sungguh biadap sekali okay.. ape kes nak pegang perut org. none of her business kan.. aduyai sabar ek reen..

Reen Tart Nenas said...

putri qaseh: nyampah ngan org begitu.

amalina: agreed. mana bleh suka suki je nak pegang.

lisa: nyampah gak ngan org tu.

lady rina: *like

ass miza: itu la. isu di sini ialah die pegang suka suka hati tanpa minta izin.

cik puan fara: even kite preggy pun, xde nyer suka kalau org tak kenal sibuk nak pegang.

Xora said...

ku puas hati pasal dah pernah kenakan dia balik.. sweetness.. heheh.. skrang pun dia sudah tak berani nak tegur2 aku. akak, kita bukannya rapat sangat, takyah nak pura2 macam kawan baik.
p.s masih terasa benciku tatkala melihat kelibat beliau.

Reen Tart Nenas said...

xora: kan? menciks. jgn la aku jumpe die lagi.

FatinNadiah said...

reen! fatin pon pernah terjadi macam tu. tapi org tu tak pegang perut la. tapi cam kepoh2 tanye da pregnant ke belum, nape tak prengnant lagi. suke hati kite la kan? bukannye kite pregnant sok die nak sponsor katil baby ke, stroller ke kan?

tapi lumrah manusia la. tak kawin tnye ble nak kawin, da kawin tnye plak ble nak pregnant, da pregnant ble nak tambah lagi satu. silap2 nanti akan dtg ade tnye, bile nak mati? tension kan ngn org mcm tu?

cikFM said...

oh baru balik dr blog xora.. so u ye? byk kan besabar ye.. memang biadap org tu.. tu bukan takat biadap je.. tu bangang pun ade.. huhu.... bak kate xora, rase nk pegang je tutt n tnye cup bape... ape die rase kan..

amani.. said...

euww...truknya..apahal org tu nk sibuk psl life kita kan..even life dia pun blum tntu perfect..

kak reen sptutnya bg je ayt pdih2 kat die bg die berakal skit..

kak..byk2kn bsabar na..take care dear...

anaztasias nora aira said...

reen : sabar ek. manusia memg mcm tu. sebok je, dah baca dua2 versi.. rasa janggal kalo org pegang perut tak rapat plak tu... aihs mcm2 org skrg hurm

Reen Tart Nenas said...

FatinNadiah: i yg part tanye tu xde prob sgt, sbb boleh bg jawapan standard, tp nie yg pegang badan org suka suka hati nie. tu yg marah tu. it's like somebody touch ur private part. adoiii tak faham org gini :)

cik fm: betul tu. agreed!

amani: tu la. rasa skang jalan pun nak pegang something kat depan perut.

nora: hehehe hangin time tu je. pastu dh maleh layan dah org camtu.

mummy adam said...

ohhhh...kenpalah mcm gitu yek..kot ye pun nak tanya,toksah la pegang2 iye dak..

Fifie said...

Reen,pasni kalau ada orang buat macam tu lagi..sepak je dy laju2..sebok2 nak jaga rumah tangga orang..kalau ada isi ke tak ke..apa masalahnye..kalau da ade isi..dy nak tanggung sume ke..?? cube tanye dy mcm tuh..eeii geram pulak baca entry kali ni..kalau fie la dapat orang yang kurang ajar mcm tu..eeiisshh..tak tau lah..takut masuk paper je..hehe..kalau jumpa dia tolong cubitkan dy tuk fie ye..eeii geram

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...