Nuffnang

Friday, May 20, 2011

Tempahan Tart Nenas / Biskut Makmor / Almond Biscotti

Salam dan Hye...


Ada sesiapa nak order Tart Nenas / Biskut Makmor / Almond Biscotti?
Ini semua home made yer :) 


Tart Nenas 

Biskut Makmor 


Biscotti. Nie saye google. Bekas sebenar saye lupa nak transfer. Nanti eih. 




My specialty of course la Tart Nenas (macam nama belog).


Tempahan perlu dibuat sebelum 23hb May 2011 (Isnin).
Penghantaran akan dibuat mulai 27hb May 2011. 




Senarai harga seperti berikut: 


1. Tart Nenas = RM15 
2. Biskut Makmor = RM25 
3. Almond Biscotti = RM25 


Ada caj penghantaran tak? 


  • Herm, ini bergantung kepada jumlah tempahan anda. Kalau korang dah order, contoh la Tart Nenas lebih dari 5 bekas, caj penghantaran FREE je. 


  • Tapi kalau order kurang then, rumah korang memang jauh la, jadi saye akan caj RM5.00 je. 


  • Owh ya, kawasan penghantaran saye adalah Puchong/Cyberjaya/Putrajaya/Shah Alam). 


  • Kalau nak saye courier kan pun boleh, tapi kalau biskut tu rosak / hancur, saye tak jamin la yer. Risiko sendiri. 


Tempahan bolehlah dibuat seperti berikut:


1. Nyatakan nama biskut
2. Kat mana nak jumpa (kalau jauh2 sangat, mungkin saye tak boleh nak pegi, so kite jumpa tempat yang senang for both of us la yer) 
3. Selepas saye dah OK, sila buat pembayaran ke akaun bank saye seperti di bawah: 


Maybank 102064066236
CIMB 12550004351520
Nor Khaireen Khairudin 


4. Penting untuk korang buat pembayaran dulu sebab, dah pernah terjadi, orang order, lepas tu cancel kan last minutes :(
5. Untuk lebih mudah, korang boleh sms je saye 017-3393475 




Bye! 



2 comments:

Fifie said...

reen..leyh test dulu ke?biscotti tu nmpk cm sedap jerk..

iedchan said...

sedappppnyeee...meleleh air liur tgk...:))))

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...