Nuffnang

Tuesday, November 15, 2011

Dosa Dalam Perkahwinan

Salam dan Hye 

Hari ni saye nak berkongsi satu artikel yang saye kira amat berguna dan relevan lah untuk bakal-bakal pengantin dan juga mantan pengantin. Kite sibuk buat persediaan nak kahwin dari segi duniawi je...hehehe ala yang baju make up hebat-hebat tu, kira duniawi la (macam saye dulu). Owh, saye tidak akan paste keseluruhan artikel di sini. Korang semua boleh klik artikel ini Dosa Dalam Perkahwinan. Lagi satu, kalau tiba-tiba la hati korang tak tenang ke, atau tiba-tiba rasa nak baca sesuatu yang bermanfaat, boleh la tengok-tengok website ni iLuvIslam 

Jika usia sudah mencecah 20-an buatlah persediaan dari sekarang. Persediaan dari ilmu rumahtangga, ilmu agama, ilmu hendak mendidik anak-anak, ilmu segala jenis ilmu yang berkaitan supaya rumahtangga yang dibina dalam redha Allah S.W.T. Material juga perlu sedia juga baik lelaki mahupun perempuan. Paling penting restu ibu bapa. Kerana redha Allah S.W.T terletak pada redha Ibu bapa.


xoxo
Reen 

5 comments:

LittleSunshine said...

Hi reen,dh lm xjenguk blog reen.buzy preps kawen.hihihi

CikPuan Fara said...

betul tu reen.. kdg2 dlm eksited nak kawen bab2 camni terambil mudah.

perkahwinan bukan sekadar fokus hari kahwin sahaja tapi life lepas kahwin sebenarnya ptt diambil berat. gud entry!

LisaLisut said...

dh baca dh.thanks for sharing. i like! :)

hakak CNN said...

ilmu breastfeed pon kena gali jugak kalau tak jadik macam sy dulu..takde ilmu BF ank BF takat umur nam bulan jerk..rase bersalah smp sekarangg...huk

Reen Tart Nenas said...

cikpuanfara: betul2. artikel nie patut dibaca oleh bakal2 pengantin

lisa: *like

hakak CNN: nanti kalau saye dah pregnant, akan ku gali ilmu tu :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...