Nuffnang

Saturday, November 26, 2011

Ulangtahun Pertama Kami!



Alhamdulillah. Hari ini 26 November 2011 genap setahun saye bergelar isteri kepada kekasih hati saye yang saye kenal hampir 4 tahun yang lalu. Rupanya sudah setahun saye meninggalkan segala persiapan perkahwinan saye. Suka duka yang dilalui untuk memastikan perkahwinan yang diimpikan berjalan lancar. Ini entri pertama saye selepas selamat bergelar isteri Sah!

Di saat saye  merindui detik-detik majlis saye, begitu juga kuatnya rindu saye pada Arwah Babah. Saye tetap tak boleh hilangkan perasaan rindu itu. Sedih dan sayu apabila beliau insan yang paling gembira untuk saye hari itu.


Takpe la, takmo sedih-sedih kan? Hehehe

To my beloved husband, the one and ONLY - Mohd Azreem Khan, I love you so much. Time will always fly, but our love will never die. May our love last forever. Happy 1st Anniversary B :) 

Tiada big celebration untuk raikan tahun pertama kami. Cuma esok, insyallah kami akan ke Holiday Villa Cherating! Tak tahu apa nak jangka di sana. Harap-harap percutian pendek kami ini semuanya berjalan lancar :) 




12 comments:

Mrs Najib said...

Happy Aniversary reen...

CikPuan Fara said...

happy 1st aniversary reen! selamat berhoneymoon! ^^

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

congrates :)

cicayanki said...

Happy anniversary Reen :)

Yanie said...

Happy Anniversary Reen. x lama Yanie punya anniversary pulak. Huhu.... Tapi x kemana kot anniversary ni sebab x dapat cuti,busy, maybe mini getaway je la kot.

De'Warisan said...

jalan-jalan tengok kain lawa dan murah kat sini!

http://dewarisankami.blogspot.com/

De'Warisan said...

jalan-jalan tengok kain lawa dan murah kat sini!

http://dewarisankami.blogspot.com/

amani.. said...

happy annivesary kak...semoge Allah sentiase memberkati kalian berdue..amin..

choclairissa @ intan said...

happy anniversary dear :)

anaztasias nora aira said...

eh eh tarikh kawen kita sama, tahun je beza hehehe hepi annivesary !!

nYomeL said...

Happy Anniversary Reen! :D

LisaLisut said...

i just read ur post.happy belated anniversary Reen :) tahniah! review cherating please!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...