Nuffnang

Wednesday, November 16, 2011

Jangan Pose Macam Ni!

B2B, nanti jangan buat pose camni tau. Tak 'sedap mata memandang' bila dah tua-tua nanti tengok gambo macam ni :)

Sumber: Oh Bulan 

Apa pun, Syella ni memang cantik walaupun tak bermake up. Tapi kulit sekarang lebih mulus dan gebu la kot. Hehehe

9 comments:

aNNor said...

Malunya kalau anak2 tengok...huhu

K.I.N.A said...

arini baru kenal syella ni..kite yang tgk pun malu kan..

Shu Shinju said...

no..no..no..dosa..dosa...

LisaLisut said...

as far as i know masa i baca majalah mangga dlu kulit dia tak secantik tu.dia sndri admit ade one time muka dia truk gile dgn jerawat etc.n mas atu dia mmg mekap tebal to cover etc. tp skrg tgk mak aihh lawa gilaaa.haha seksi siut.tp sanding sorg2.sigh.wallahualam

CikPuan Fara said...

wahh mantops! nnti dah tua jgn malu tgk tgk pix gini ye dop? hihihi..

*reen, meh diet sesama ngeh3 ;)

MiYOKO SuKi said...

haishhh.....berani sggh beliau posing cam gini...

veesakura said...

aah la, masa kenal dia tru mag mangga dlu, kulit dia takda la secantik ni. erm, ada duit, bole buat macam2. tapi, memang dari dlu pon seksi..cian die sanding sorang2..

erin moshimoshi said...

kulit dye mmg cntik kan .. jeles je bile tgok ... tapi paul tang pose

ryy.han said...

malu plak tgk..
rasa klu tnjk kat anak sdiri yg br pandai sebut & tunjuk "t***k" agaknya benda 1st yg dia nmpk itulah kot...

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...