Nuffnang

Friday, November 11, 2011

Lagu Kahwin

Best la pula dengar lagu kawen kat radio nie :) teringat plak masa saat-saat saye disiapkan sambil dengar lagu kawen saye!


Kepada B2B yang bakal berkahwin hari ini atau minggu nie, Selamat Pengantin Baru!!!!!!!!!! Enjoy the moment!

8 comments:

cicayanki said...

reen, what's your wedding song?? me and kouhei tengah cari lagi lagu for the videos, then songs to play masa reception. banyak nya tak siap lagi. nak press panic button boleh?

erin moshimoshi said...

BEST KAN tarikh ni ..
suke i .. tapi erin lama .lg 3 bulan :(

LisaLisut said...

eh samee.ni mst dgr lagu kawin kt hotfm kan?i tersengih2 dlm kete.rs mcm awww..aku dh kawin dh pun..feeling lagu pengantin majlis org lain pulak la.hahaha.tp bila dgr lagu kawin mmg rasa aura tu :D

CikPuan Fara said...

betul tu reen. teringat ms tgh bersiap smbil dgr lagu kawen kat luar. hati berbunga-bunga yaw heheh ^^

K.I.N.A said...

sepatutnye kina kawen arini..hahahahah..
macam ari raye plak kan pasang lagu tema gitu..

agaknye berapa ramai yg kawen arini ye..

selamat pengantin baru semua!

Reen Tart Nenas said...

dena: kira wedding song nie masa potong kek tu lagu maher zain tu yg barakkallah tu. yang lain-lain tu, reen ada siapkan siap2 dlm cd. selebihnya, mintak pakcik DJ putarkan lagu kawen je semua :) tp masa reen bersiap tu, derang request lagu hindustan, so layankan aje... katanye pasal kawen dgn Khan, so boleh la hahaha :)

Reen Tart Nenas said...

erin: takpe. sabar dulu. boleh la fokuskan pada persiapan terakhir :)

Reen Tart Nenas said...

lisa: tau xpe! memang best hoke. rasa cam nak sanding lagi sekali je hoke

cikpuanfara: tau xpe. mmg rasa hari nie hari kite je!

kina: tu la. xpe la. yg penting dh selesai :) nombor adalah satu bonus!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...