Nuffnang

Wednesday, February 15, 2012

Sebelum Ada Blog

Sebelum saye ada blog, saye suka baca blog ni. Macam mana terjumpa? Sebab saye suka Em’s Doll yang beliau lukis. Iye, she is a great artist. Kreatif! I wish I could be creative as her. Beliau ialah Emila Yusof


Untuk bakal Pengantin, Emila juga ada buat servis untuk Kad Kahwin. Jadi boleh la cuba yer. 



Ok la, tak berani nak paste gambar. Sebab semuanya copy right yer kawan-kawan. 

3 comments:

nYomeL said...

I love her artwork jugak!
suke gile!! bape kali dah tempah Ems Doll dgn dia. sgt puas ati.. :D

Reen Tart Nenas said...

nyomel: tapi saye belum berkesempatan lagi nak order. tapi calender die mmg sangat cun hoke.

nYomeL said...

yerp2.. cun gilos! hehe! :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...