Nuffnang

Thursday, February 2, 2012

Back to Real Life

Yes. As per subject above, (macam karang ayat nak buat proposal kat bos), I'm back to my normal life, which sebenarnya tak best pasal bangun awal dan kena pegi kerja. Nak duit banyak tapi tak nak usaha, boleh? 

Bila tengok balik gambar-gambar pegi bercuti ari tu, ngapa ntah rasa macam gambar tak cukup. Sedangkan memang rasa nak pengsan dah bergambar. Sampaikan nak senyum pun tak larat. Hahaha tapi tak best hoke, bila sampai-sampai ofis je orang tanya Best tak g German? Shopping apa? Pergi London tak? Ni konfem lepas nie terus pregnant! 

Ok, isu pregnant amat sensitif ok. So jangan disebut-sebut. Part pasal g London tu, depa ingat aku kaya ke??? Tak tau nie dapat pegi satu negara pun dah bersyukur abes hoke. Apa pun, memang la suka orang tanya. Tapi sebenarnya MALU GILLLERRR pasal semua orang tanya. Bak kata kawan opis ari tu "Ko kan RETIS kat opis nie Reen!" 

Retis la sangat aku nie! 


Hahaha ok la.

Bye! 


2 comments:

Hanis MY said...

Syoknya coti2, takpe insyaallah Ada rezeki nnti sy pun tgu lama br dpt rezeki dari Dia...

choclairissa @ intan marliana said...

Wahh bestnye gi jln2..cuti cuti mmg buat i mls gi keje n bgn awl pg..hehe..yup isu pregnant amat sensitip..sob sob..by the way i dh buat entry psl my appt..bace sini k...dont worry dear...my prayer will always be with u..

http://choclairissa.blogspot.com/2012/02/first-appointment-with-dr-seri-suniza.html

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...