Nuffnang

Monday, September 20, 2010

Bridezilla Mode bermula

Kerja banyak. Kad kawen belum finalize. Map masih ada yang silap. Design bunting pun tak tau macam mana lagi. Sempat ke nak tempah kad kawen??? Sempat siap ke? Tekanan! 
Pastu melayan perasaan rindu lagi. 


Saye dah jadi macam nie dah. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


sumber: google.com

7 comments:

Xora said...

SEMPAT! if tak sempat, kita jadi Semput!

ANIeM said...

huhu, seram i bace entry u ni.. tarikh kahwin kita sam, and guess what i pun tak tempah kad lagik.. T_T

Q said...

mesti sempat!!!my fren lagi sebulan nak kenduri baru tempah kad siap dlm masa seminggu!!!gambate!!bunting siap sekejap jer a day maybe cuma design tu lah kan...be creative and wild!!hihii

Reen Tart Nenas said...

xora: aku cuak sebenarnyer...
aniem: ye ke sama? skang nie mmg lebih kepada perasaan nak menggelabah nie... tp tgh control cun
q: huwaaaaa taktau la... wild ke hape ke... harap2 nyer ok la... takut hoke...

Lady Naza said...

hehe..sabor2..nnti cik abg balik la tu..

gurlarroche said...

slowly breath in n out... then pk secara 'aman'...selawat n istigfar byk2...

check balik ko nye checklist tu...jgn meracau k

insya Allah aku yakin smpt...

Reen Tart Nenas said...

naza: masalahnyer, dia dah sampai sana baru rasa macam orang terlanggar tiang, yang kad kawen nyer belum siap... aku nie gigih la nak edit seme2 tu kat sini huwaaaaaaaaaa :(

cik wan: huhuhu taktau taktau... control ayu, walaupun dalam hati nie hanya Allah je la yang tau...

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...