Nuffnang

Monday, September 6, 2010

Headbands

Hye...


Salam Menjelang Lebaran. Beberapa hari lagi nak raya, insyallah Khamis pagi nanti baru saye pulang ke Temerloh untuk sambut Raya bersama keluarga. Nampaknya, tahun ini, jika dipanjangkan usia, merupakan tahun terakhir saye beraya bersama keluarga sebagai orang bujang. Tahun depan, insyallah berdua *suka* (Kami dah gaduh-gaduh manja dah pasal balik kg nie, haishhh!) Selepas Raya  nie, aktiviti bersukan dan bergym akan bermula yer. Tinggal 2 bulan sahaja lagi (takut). Banyak sebenarnya yang belum diselesaikan, tapi saye tak buat senarai semak pun (sebab takut). Banyak weh yang tak siap lagi :( Huhuhu lupakan kejap soal urusan-urusan kawen nie, saye nak cerita ape yang saye pakai dalam minggu nie :p Minggu nie minggu headbands... Hehehe Nanti saye post gambar saye pakai headbands ini yang dibuat oleh kawan saye, Sya. Boleh la korang melawat belog nyer nanti. Lebih kurang macam kat bawah nie headbands nye. Details?... Akan bersambung di entri akan datang. 


source: Google




p/s: Alhamdulillah, dah selamat saye delivered biskut-biskut yang ditempah oleh customer (termasuk bloggersss!). Nasib baik tahun nie tiada tempahan yang tersangkut. 

5 comments:

mummy adam said...

ok..aku tggu review ko pasal headband ko yg amat la comel itu:p

Nora a.k.a Aira said...

hati-hati balik kampung. selamat hari raya maaf zahir batin =)

Reen Tart Nenas said...

Mummyadam: kembarmu ini memang cute

Nora: Selamat Hari Raya... Maaf Zahir Batin juge... hehehe dah dekat dah tarikh itu :)

iedayah said...

wah cntik nye headband tu

Reen Tart Nenas said...

iedayah, tak tgk yg kite nyer lagi... hehehe :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...