Nuffnang

Tuesday, September 7, 2010

Senarai Semak - Barang Hantaran

Hye...


Lagi 2 bulan majlis saye dan si dia nie. Herm, dah kena buat senarai semak nie. Takut hoke sebab banyak rasanyer yang belum dibuat lagi. Ok, jum kite mulakan dengan senarai barang hantaran.




Untuk En B 
1. Cincin = Belum! 
2. Kemeja + Seluar = Siap 
3. Wallet + Belt = Siap 
4. Kasut = Siap
5. Jam Tangan = Belum! 
6. Sireh Junjung = Belum!
7. Cupcakes/Kek = Belum! 
8. Buah-buahan = Belum! 
9. Cokelat / Candies = Belum!
10. Bunga Rampai = Belum! 
11. xtau nak bagi apa... (korang ada idea?) 




Untuk Reen 
1. Cincin = Siap ~thanks to Pak Habib~
2. Kemeja + Seluar (Office Attire) = Siap 
3. Handbag = Siap + Kasut = Belum! 
4. Make Up = Siap 
5. Jam Tangan = Belum!
6. Mas Kahwin + Duit Hantaran = Belum siap deco :p
7. Sireh Junjung = Belum!  
8. xtau dia  bagi apa...  
9. xtau dia  bagi apa... 




Herm... banyaknyer yang belum :( Dan mungkin juga ada certain barang hantaran tu yang tak perlu. Contohnye, saye takmo jam tangan diletakkan sebagai hantaran. Yang nie kena tanya en B. Alahai, tetiba plak saye rasa terlalu banyak barang hantaran. Hermmm, perlu diskus dengan en B semula kalau boleh hantaran jadikan 7 & 9 sahaja. Tapi sebenarnyer, saye yang decide bagi 7 & 9 tu. Ekeke


Ok la, stress la plak. Petang nie saye nak pegi Sunway Pyramid. Hehehe boleh la survey kasuit :) 

7 comments:

Bakal Puan T said...

ko buley kasi perfume kot..toiletteries set ke..mcm aku, aku bagi bakal laki aku tuh perfume ada set skali ng after shave creme ape jadah nth, skali ng deodorant.

Reen Tart Nenas said...

Nuri, masalahnyer die xpakai perfume. tp yg idea bg cream shave ape kebende tu amat bagus. cadangan diterima, maceh :)

Miss Maira said...

hi reen.. =) after shave pn ok! i suggest u bagi pen or sun glass..

tak pun makanan yang nampak tradisional macm bahulu/wajid/ pulut kuning.. confirm mak dia suka! just my 2cent =)

Reen Tart Nenas said...

Maira, good idea! boleh juga tu. dulu masa bertunang, i bagi kuih akok :)

Q said...

kalau bagi cookies??dari famous amos ker kalau nak simple lah..tak pun bg grooming set..kalau dier takmo cakap lah, "i kan dah jadi bini u, i kena lah jaga u elok2...syurga i dibawah tapak kaki u tau.." hihihihi cadangan!!!;)

Zaleha Z said...

sorry lah mencelah, nak tanya ni.. mas kahwin pun kena masukkan as hantaran ke???

Reen Tart Nenas said...

tu la zaleha...saye taktau

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...