Nuffnang

Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Hye... 




Kepada pelanggan-pelanggan ReenTartNenas sama ada yang mempunyai belog ataupun tidak, terima kasih kerana sudi mengorder TartNenas dengan saye yer. Tahun depan boleh order lagi. Mana yang bakal menyambut Hari Raya bersama kelaurga mertua tahun nie (1st timer), hehehe janganla bersedih di malam / pagi Raya. ekekeke tetiba teringat Cik Wan masa tulis entri nie. Walaupun ko seronok makan rendang lemang bagai kat Melaka tu, takkan sama dengan makan rendang lemang ketupat daun palas kat Sg Petani! Kepada Cik Xora, misi selepas Raya bakal bermula. Terima kasih untuk semua link2 yang ko bagi kat aku. Erk, secara pukal, Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang sudi membaca belog ni (tujuan asal belog, nak promote TartNenas je...). Jumpa lagi lepas Raya k. Kepada yang drive tu, berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang :) 


Owh lupa plak, en B, tahun nie syg dapat duit raya lagi kan? :p 




p/s: esok saye keje lagi :( jangan la Khamis tu Raya...

5 comments:

Lady Naza said...

hoho..selamat ari raya gak..maaf zahir batin..sweetnyee pre wed photo..hehe

Reen Tart Nenas said...

Naza, Selamat Hari Raya too... ada lagi pix pre-wed, tp xletak semua :)

mummy adam said...

kembar,

Selamat Hari Raya juge! sorry for every wrongs & deeds. halal makan minum evrything ye! u tk care too balik raya.:)

Reen Tart Nenas said...

Kembar,

Selamat Hari Raya to you too. Mohon maaf kot2 ada salah silap terkasar bahasa. Ko pun take care balik raya, sure excited and konfem tak nangis lagi di pagi raya. Skang ko dah jadi membaca setia yer :)

Sya Sakura said...

selamat hari raya!! :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...