Nuffnang

Monday, September 13, 2010

Kembali normal

Hye...






Saye kembali dan begitu juga dengan B2B lain kan? Macam mana raya korang? Me? Tak seindah orang lain. Ayahanda saye tak sihat jadi kami sekeluarga hanya duduk di rumah menunggu tetamu datang. Cuma Raya pertama je kami sempat ke rumah Wan saye dan berjumpa la dengan uncle2 and cousin2 yang ada. Nampaknyer tahun nie giliran rumah mertua, jadi tak ramai yang ada. Cuma Raya ke-3, saye dan adik saye, Neisya sempat pulang ke Kuantan dan menziarah makcik2 saye di sana. Hah, ada berita best untuk dikongsikan. Walaupun Raya tak seindah biasa, tapi alhamdulillah perancangan perkahwinan (lagi 2 bulan hoke!) berjalan dengan lancar. Saye dah jumpe sesuatu yang saye cari dengan harga yang berbaloi-baloi. Punya la banyak shopping mall kat KL nie, alih-alih terjumpa juga di Kuantan! Hah, nanti ada entri khas la untuk ini. Boleh cerita skang, tapi takde gambar, tak best la plak kan? Esok keh!









Xora, aku dah jumpe bantal yang ditekad dengan benang emas itu :)

6 comments:

Xora said...

JGN KASI AKU JELEZ BOLEH?

Sya Sakura said...

hehe.. kdg2 bila kita beria2 cari mesti x jumpa, pastu bile xde niat nk cari, tetibe je jumpa benda best.. kan?
Btw, esok citer tau! mau tau apekah benda yg best itu.. hehe..

Nora a.k.a Aira said...

selamat hari raya. maaf zahir batin =) waah datang kuantan ye =) dekat dah umah nora tu :p

Reen Tart Nenas said...

korang: tertinggal kabel kat umah plaks. baru nak mengulor upload gambo kat opis nie... ekekeke malam kang la...

gurlarroche said...

byk laa tinggal kabel laa...ahakz...

harap ayh ko cpt sembuh :)

aziraarif said...

ape tu ape tu??

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...