Nuffnang

Wednesday, July 13, 2011

Mizz Nina & Noh


Salam dan Hye,

Saye tahu dah  terlewat untuk entri ini dan sudah banyak pun blog rasmi atau tidak rasmi memaparkan gambar pengantin baru ini. Tapi untuk tatapan mata hati sendiri, saye copy dan paste gambar majlis nikah Shazrina a.k.a Mizz Nina dan Noh Hujan yang saye suka tengok.

Komen: Saye suka dengan gaya atau pemilihan 'down-to-earth- style' ini. Bila saye tengok, saye rasa majlis ini nampak sederhana, tetapi ada sesuatu yang menarik perhatian untuk melihatnya dengan lebih lanjut.



Sumber Gambar dari OP Hebat ini: Azim|The League


Suka pose ini. Sangat klasik. 


Mereka pun nikah di rumah je. 

Pose wajib
Paling Suka ini. Baju Nikah yang simple 


Benar kata orang 'Less is MORE'

7 comments:

azimpuch said...

wah.. terima kasih.
hehe.

Reen Tart Nenas said...

wah. terima kasih juge kerana produce gambar yg hebat!

LisaLisut said...

i rs wedding dia humble..simple tapi mewah.ade class trsendiri.

rumah dia besar.huhu tetiba cuak rumah sndri sempit nk nikah rumah.fuh fuh fuh.tawakal.hehe

UyaRayza said...

cantekkkkkkkkkk heheheh..suke tgk..

Reen Tart Nenas said...

lisa: insyallah muat. my house pun tecik aje.

uya: kan? :)

azimpuch said...

sbgai wedding photographer,
saya lagi suka majlis pernikahan di rumah.
lebih banyak cerita disebalik rumah.
setiap benda kt rumha ada cerita utk pengantin.

MiYOKO SuKi said...

aik..dorang da nikah ke....thanks post entry nii..sgt2 ketinggalan..

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...