Nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

Tak perlu nak suruh saye follow blog ko kalau setakat nak menaikkan rating. Sorry to say. FYI, this blog is for B2B , ex B2B  mothers and my friends ONLY. So, I don't think that you are in the list, so please go AWAY. 

7 comments:

Xora said...

LIKE

LisaLisut said...

lol.seriously reen.i pn kdg2 annoying.its up to me to follow ur blog ke x.u dh drop by then fine.i pn tak penah paksa sesapa follow ke ape.somehow nk educate je org cmni tp mls.pikirla sndri ye tak.huhu..

mcm2 la manusia ni.

Reen Tart Nenas said...

lisa: tu la. tak faham ke apa. kata blog. ko kalau xfaham maksud blog tu apa, xyah jadi blogger. adoiii.

tqahmisdar said...

setuju. kalau blog tu best, takyah suh follow, org da follow siap2. kan?

amani.. said...

biasela tu manusia kak..tkanan kan..qis skog dgn statemnt tqah..kalau blog ko best superb duperb tak pyh duk srh org fllow grnti rmai follower..

cikFM said...

tak suke org paksa2 suruh follow ni..

hazlynda kushairi said...

i like! betul. kite sendiri pun tak pernah nak publish n edarkan flyers utk org follow ek? kalau nak naikkan rating, banyakkan nuffnang dia, tak perlu kot?

chill kakak!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...