Nuffnang

Tuesday, July 5, 2011

Rindu Momen Itu

Salam dan Hye

Berkesempatan untuk meluangkan masa melihat kembali gambar-gambar masa kahwin dulu. Serius. Rindu giller kot nak kembali kepada momen tersebut. Teringat mama saye yang sangat gembira anak dia nak kawen. Semua perkara nak buat sendiri. Bunga pahar pun dah beli setahun lebih awal! Rindu babah yang hanya tersenyum bila anak dia sibuk buat persiapan. Walaupun babah dah tak sihat masa tu, tapi babah tetap ada untuk saye dan kami semua. Jujurnya, kurang masa saye berbual dengan babah masa majlis nikah dan sanding. Mungkin sebab saye terlalu sibuk menguruskan majlis dan babah lebih banyak berehat di bilik. Ah, saye rindu!

Iye, saye tau dah 7 bulan berlalu, tapi nak citer jugak!

Dan saye juga rindu pada mereka berdua! Wan & Xora

Kurang senonoh gambar ini. Hahaha DIVA FOFULAR



Gambar dgn korang semua tak senonoh hoke. Haishhh 

Dan juga THE HUSBAND yang juga sporting. Owh yang dua lagi tu adalah THE PENGAPIT dan juga PHOTOGRAPHER import dari Jepun

Yang rabun adalah THE HUSBAND

Dan sudah tentu THE PENGAPITZ yang sangat membantu dan mendengar arahan dengan baik. 
Penting untuk korang mempunyai PENGAPIT yang boleh diharapkan. Yang penting, pengapit tidak 'overshadow' pengantin, kerana HARI BESAR itu adalah untuk pengantin dan bukan pengapit. 
Pengantin excited! 


Boleh lihat post ini dan ini untuk siaran ulangan majlis pengantin lama nie. Hehehe


Nota Kaki: Banyak lagi rupanya tak review! Boleh lagi ke hah? Tak basi? 



11 comments:

Lady Naza said...

buleh kan ajee..ape pedulik..blog ko pun..he

Cik Emie said...

moment y indah utk dikenang kan :) emi harap turn emi pon akan jd moment paling indah :)

Xora said...

I HATE YOU.. smp ati kan ko letak gambar aku keji cam tu.. yuh tlah merosakkan nama baik ai.. ai see yuh in court!!

p.s windu ko

Putri Qaseh said...

Gambar The Husband tu comel...upss..The Wives pun comel

UyaRayza said...

rindu zaman2 kawen dulu eh hehehe...takpe2 kot anniversary buat sambutan naik pelamin lg ker hehehe

Reen Tart Nenas said...

lady naza: a'ha kan? lupa plak nie blog aku. hahaha

cik emie: insyallah :)

xora: ko kan slalu nak letak gambo lawo je kan? nah, amik ko!!!

putri qaseh: the husband kacak kot, tak comeil :p

uya: tu la. dah ajak husband naik pelamin lagi skali, tp die xmo! haishhh!

amani.. said...

owh ske tgk itu pengantin perempuan sgt cmel.....ok..hehe..

Reen Tart Nenas said...

amani: skang xcomeil dah :)

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

http://andrik-mcvean.blogspot.com/

Siti Safiyyah said...

nak kawen jugak! ^___^

CikPuan Fara said...

fara pun dah setahun kawen nih pun masih suka tgk pix kawen esp yg candid! memori paling indah dlm hidup kannn ^^

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...