Nuffnang

Wednesday, September 28, 2011

Fida, kenapa kau begini?

Salam dan Hye,

Ntah la kenapa, tiba-tiba je blog nie jadi blog gosip plak. Hehehe Masa sibuk tengok Kasih Alia tu, memang membuak-buak la nak buat enti. Dengan aksi yang rasanya tak perlulah kot. Ishkkk komen lebih-lebih, nanti mesti ada yang cakap, "Haishhh, si ReenTartNenas tu pun bukan pakai tudung dulu".

Ya, saye berharap saye terus la bertutup-tutup. Takde buka-buka dah. Tapi still tak faham kenapa dah pakai tapi nak on and off. Tapi buat masa sekarang, hati saye takde la rasa nak off lagi. Harap-harap la sampai bila-bila. Semoga hatiku tetap!

Saye jumpa gambar nie masa blogwalking di Blog AyuCinta-Kaki Shawl (Eih shawl ayu jual pun cantik-cantik. Bolehlah korang cuba-cuba nanti :)

Sumber Asal dari: Izyan.Com







Dah macam Siti kan?

7 comments:

mRs mysarah said...

seriously i tak berkenan cara dia bertudung now. leher pown aurat jugak. haishh

Shu Shinju said...

x suka org camni..dah elok2 tutup nak bukan tutup bukak tutup plak..main2... x suke !!!

Anonymous said...

aku dh melahar kt blog beautifulnara * cuba teka komen yg mana aku nye heheh*.. Ko kena tgk post yg dia free hair n mamat sepah snap gmbar dia. Klasik,perkantoian terbuka. Aku suka tgk dia blakon msa cite epilog syurga cinta kt tv3 dlu tu. Psal muka dia masuk tdung apa pun, even tdung salji, ttp molek.tp skrg tidak lgi.aku cma suka tgk ko je bertudung eheh

*ni aku,xora. Aku malas nk masuk gmail aku utk tlis komen ahaha

Asfiza said...

hmmm..berjangkit lah ni dgn sepupu dia yg 1 tu kotttt.....

ElyaElmo said...

die dh terikut style sepupu die sndiri kott huhu

Asz Miza said...

dah elok2 bertudung elok nak bukak kasi nampak leher sume..dah kata siti tu sedara mara dia jugak..tu yg ngikut tu..

MiYOKO SuKi said...

hipokrit tui...

hmmm....semoga fida mendapat hidayah...

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...