Nuffnang

Tuesday, September 27, 2011

Memey yang Pelik


Owh sungguh tak percaya mengapakah saye nak buat entri pasal minah yang namanya tersebut di atas. 
Owh serius tak suka. Tapi owh, nak share satu gambar yang memang menjadi bualan hangat antara kami B2B dan Ex B2B nie. Walaupun memang kulit muka ko memang lawa Memey kalau tak make up, tapi maaf la, ko GLAM pasal kisah buruk. Tak kisah la ko salah ke tak salah ke, tapi tak manis gitu satu Malaysia kenal ko pasal tu kot. Apa pun, ko jaga la suami ko elok-elok yer dan juga jaga lah hati mereka yang di sekeliling. Doa la hari-hari moga hati suami ko hanya untuk ko, dan bukan untuk Memey 2, Memey 3 atau Memey 4 yang lain. 

Apa komen B2B / Ex B2B? Serius macammmmm owh... tak tau la kan. 
Saye pun kawen kat rumah, tapi idak la terfikir kot nak bungkus rumah ku dengan banner / bunting yang banyak. Lagipun, belum kawen kan, tak perlu la tayang gambar peluk-peluk kat rumah keluarga ko kan, walaupun memang selalu je nampak dalam majalah. Tapi stillll??? Owh... 

Sumber: Oh Bulan (my feverettttttttt - Usop Wilcha) 


18 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

setuju!
sgt2 x suke ngan mereka
meluatnye.....
x suke!!!
x suke!!!!!!

CikPuan Fara said...

heheh rasa nak teregelak tgk bunting tu.. kot yer pun sponsor, tak yahla nak bersusun2 heheh.

dan menyampah betul bila gmbr peluk2 ditayang cenggitu. maaf ckp.. keluarga dia pun sama tak tau malu *_*

Nadia Hamdan said...

i thought i was the only one yg perasan. tertanya juga kena letak bunting banyak bersusun depan rumah. segan ke dia?

saya pun terjebak buat entri pasal dia semlm but i only concern about her dresses.. tak tau nak cakap cantik ke tak but i dont like it both. huhu. poor her.

MiYOKO SuKi said...

mcm nak menunjuk je tuu...

taula amik laki org..tak yah la nk bungkus umah ngan bunting tuu...hahahaha...

euuww...tak suka dia...

oshinz said...

kite tak suka die punye baju-dari baju nikah sampai sanding sampai potong kek. sarat sangat kot. kek die pun nak letak gambar gak. takpe, kite tengok baju vera wang untuk die tu cantik ke tak.. hehehehe.

Asfiza said...

errkk..dari jauh boleh nmpk lipstik dia.

ni@ @in said...

hehehe..agak2 kalo kite la yg buat banner camtu..konfem2 kena kutuk 7 keturunan ngan org kampung..hehehe..

natrah jaafar said...

owh..ingat sy sorang je yg pelik dgn banner yg membalut rumah nih..kwang..kwang..kwang...hahaha...meluat

Reen Tart Nenas said...

all: kan? pity her. seriously, tak perlu kot bungkus rumah tu. if nak cover pun, memey cat je la balik umah tu. kata ko artis, xkan la setakat nak beli cat rumah pun xmampu. serius weh, bride to be mcm kite2 nie, memang xpenah la terpk nak bungkus rumah tu dgn banner seme. owhhhh aku xtau la ko nie memey hidup zaman ape.

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

saje tayang..huhuhu~

PussyCat said...

agaknya permintaan dr vendors yg sponsor dia kut?yela kat mana lagi nak promosi..tayang keliling umah jer lar.

suriadzul said...

menjengkelkan sungguh!!!!xsuke minah gedik ni.......nyampah!!!tp dia cantik...

Fariza said...

i x suka tau :p
entah hape2

e.t.t.y said...

org lain pun retis gak.....over betul.

choclairissa @ intan said...

sgt setuju part reen kate xkawen letak gambar peluk2 tu...huhuh..budak2 zmn skrg..;(

Hazz said...

erkk, apakah smpai begitu sekali?? kot yaa pun tak beragak lgsung. Sengal sungguh! makin lebih rasa jelak & meluatlah dgn depa ni.

Lady Naza said...

terus aku menyinggah oh bulan ko..haha..tahla..aku ke yg kurang sopan di sini tp tgk2 gamba aku rasa takde sense of style la derang ni..baju ropol over semacam (siap satu suit dgn selendang)..pastu die pink norman tetibe oren..pastu kek itu sgt tak cantik ye puan2..mungkin mereka rasa sweet dn mungkin aku yg tak pandai fashion hahaha

Cik Puan Mimi said...

ooo..baru perasan tu rumah yang dibalut..dah tengok byk kali tapi still x tahu die balut rumah tu..amboii..

tp btol reen cakap.x perlu lah tayang gambar2 peluk tu..kurang sopan disitu.huhu

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...